Son 3 yıldır arka arkaya küme düşen Diyarbakırspor'da kötü gidişat, futbolcuların kulübü terketmesine kadar vardı. Daha önce yapılan 4 kongrede yönetime kimsenin talip olmamasının ardından teknik direktör Enver Aylak'da görevinden ayrıldı. Son olarak yeşil kırmızılı futbolcular da alacaklarını öne sürerek bahane ederek bugün kulüp binasından ayrıldılar.

Diyarbakırspor'un Muhasebe Müdürü İsmet Marsil, kulübün son durumu hakkında şunları söyledi:

"Kocaeli Diyarbakırlılar Derneği, bize otel ayırtmış, bütün masrafları karşılayacaklarını bildirdiler ama dinleyen olmadı. Futbolcular kulübü terketti. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği maçı için uçak bileti de alamadık. Bilet olsa bile futbolcu yok. Futbolcular, olmaması gereken bir davranışta bulundular."

Takım kaptanı Ali Yıldırım, yaklaşık 6 haftadan beri oyalandıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Çaykur Rizespor maçını izlemek için gittiğimiz Seyrantepe'den cebimizde yol parası olmadığı için yaya döndük. Karşımızda muhatap görmediğimiz sürece kulübe gitmeyeceğiz ve Darıca Gençlerbirliği maçına da gitmeyeceğiz. Bu sadece benim kararım değil, bütün futbolcular olarak böyle bir karar aldık."

 Haberler.com

Editör: Haber Merkezi