4.Aralık.2011 Pazar Günü saat 13:30'da Gaziosmanpaşa Stadında oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Kırmızı ekip bu maç için puan hesapları yapıyor.

Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan (bay) geçiren Diyarbakırspor,  idmanlarını aralıksız olarak sürdürüyor. 

Seyrantepe Spor Tesisleri'nde günde tek idmanla hazırlıklarını sürdüren yeşil-kırmızılı ekipte sakat olan Cemal idüz koşulara başladı. Yoğun bir tedavi programı uygulanan bu oyuncunun Gaziosmanpaşa maçı kadrosunda yer alması bekleniliyor.

Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Diyarbakırspor 7 puanda ve tam tehlike sınırının içinde , rakibi Gaziosmanpaşa ise 3 galibiyet ve 3 beraberlikle 12 puanda bulunuyor.

Diyarbakırspor Kulüp basın sözcüsü Kenan Aksu yaptığı açıklamada, takımın günden güne iyiye giden bir grafik çizdiğinin altını çizerken "Balıkesir maçını unuttuk, o maçı gençlerimizin tecrübesizliğine ve şanssızğımıza bağlıyorum. O maç öncesi yukarıya doğru iyi bir form yakalamıştık, umut ediyorum ki, Gaziosmanpaşa maçında bu başarılı grafiğimizi ortaya koyarız. Ligin en çok koşan ve en diri takımına sahibiz. İstanbul'dan puanla döneceğimize inanıyorum. Maç sonu şeytanın bacağını kırarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz" dedi.

Diyarinsesi.Org

Editör: Haber Merkezi