Klüp yönetiminden yapılan açıklamada, Pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak Tokatspor karşılaşması öncesi güven aşıladı.

Diyarbakırspor Başkanı yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:
"Son iki haftada beklenmedik farklı sonuçlar alarak, taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz. Ama futbolda butür sonuçlar maalesef alınıyor. Gaziosmanpaşa maçının ilk 35 dakikalık bölümünde net 3 gol pozisyonunda yararlanamadık. Farklı kazanacağımız maçı maalesef farklı bir yenilgiyle kapattık. Ama bu maç bizim için geride kaldı. Artık bu maçı unutup önümüzde bizim için tarihi önem taşıyan Tokatspor maçına odaklanmalıyız. Taraftarlarımızın ve camiamızın geçmişi unutmalarını istiyorum. Yapıcı eleştiriler ve iyi niyetli yaklaşımlarla Diyarbakırsporumuzu bu karşılaşmaya hep birlikte hazırlamalıyız."

"Takım olarak mutlak galibiyete ihtiyacımız var. Tokatspor karşısında elimizden gelen gayreti göstererek o çok arzu ettiğimiz galibiyeti alacağımız inancındayım. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza bu konuda güveniyoruz. Oyuncularımız bu maça oldukça hırslı hazırlanıyor. Tokatspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Böylesine önemli bir maçta yalnız kalmak istemiyoruz. Taraftarımızın stadı doldurmasını, takıma moral vermesini bekliyoruz. Tokatspor maçında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi