Teknik direktör Bayık, 3 gün önce deplasmanda karşılaştıkları Bozüyükspor maçını son dakikada penaltıdan yedikleri gol nedeniyle 2-1 kaybettiklerini belirterek, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Maçtan mağlup ayrılmalarının en büyük nedeninin oyuncularının tecrübesizliği olduğunu ifade eden Bayık ancak takımının sergilediği oyunun kendilerini gelecek adına umutlandırdığını kaydetti.

Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Turgutluspor maçı hazırlığına ara vermeden başladıklarını bildiren Bayık, şöyle konuştu:
''Rakibimiz Turgutluspor iyi bir ekipten oluşuyor. Teknik direktörlüğünü Yusuf Şimşek'in yaptığı rakibimiz Turgutluspor geçen hafta kendi sahasında Balıkesirspor'a yenildi. Bu nedenle bu maça çok iyi konsantre olacaklar. Oyuncularımın performansı her geçen gün daha iyi seviyeye çıkıyor. Cezası sona eren Fırat ile sakatlıkları düzelen Ali ve Erkan Turgutluspor maçında forma giyecek. Genç ekip olduğumuz için taraftar desteğine müthiş şekilde ihtiyacımız var. Genç oyuncularım sahamızda oynayacağımız sezonun ilk maçında taraftarı yanında görmek istiyor. Bu nedenle taraftarımıza maç günü Atatürk Stadını doldurarak bize destek vermesini istiyoruz. Turgutluspor maçında alacağımız galibiyet bizim için çok önemli. Turgutluspor maçını kazanarak, Bozüyükspor mağlubiyetini telafi edeceğiz. Geçen hafta Bozyüükspor deplasmanında çok iyi şekilde karşılandık. Bu nedenle Bozüyüksporlu yönetici ve taraftarına teşekkür ediyoruz.''

Editör: Haber Merkezi