Türkiye Kupası 2.turunda kendi sahasında İstanbul Güngörenspor'a 1-0 yenilerek elenmesine rağmen olumlu bir görüntü çizen Diyarbakırspor, yarınki lig maçına kilitlendi. Son haftaların başarılı takımı Ofspor'u ağırlayacak olan Diyarbakırspor, ligdeki 3.galibiyetini alıp devreyi 13 puanla küme düşme hattının üzerinde tamamlamak istiyor.

Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Kırmızılı takım Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nde kampa girerken, teknik heyetin cezalı oyuncular nedeniyle yaşanan kadro sıkıntısını aşmak için kupa maçında ilk kez  forma giyen oyunculardan da yararlanacağı öğrenildi.

3 PUANI ÇOK İSTİYORUZ
Özellikle savunma ve forvet için değişik planlar yapan Murat Yiğiter ve ekibi, hücümda etkili olan Trabzon ekibi Ofspor'u etkisiz hale getirip çabuk ataklarla yıkmanın hesaplarını yapıyor.

Kupa maçındaki oyundan memnun olduğunu belirten Murat Yiğiter, Ofspor maçını düşünerek fazla riske girmediklerini söyledi. Yiğiter,”Genç arkadaşlarımız çok iyi mücadele etti. Şanssız bir golle mağlup olduk. Zaten bizim için önemli olan ligdeki maçtır.Bundan dolayı fazla riske girmedik. Ofspor'un analizini yaptık ve ona göre oyun planı hazırladık. 3 puan bizim için çok önemli. Kazanırsak devre arasına rakiplerimizin önünde avantajla gireceğiz. Zor maç olacak,3 önemli oyuncumuz cezalı ama yine de umut doluyuz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi