Yeşil-kırmızılılar futbolcular, İskenderun maçından mutlak galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını, futbolcular ve teknik ekip olarak galibiyete şartlandıklarını vurguladılar. Seyrantepe bize uğur getirecek diyen teknik ekipte ilk galibiyeti alacaklarını bundan sonra da çıkışa geçeceklerini vurguladı.

HASAN VE MUSTAFA İDMANDA
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grubun 6.haftasında yarın İskenderun Demirçelikspor'la karşılaşacak olan Diyarbakırspor, adeta hedefe kilitlenmiş durumda.
Sezonun ilk galibiyetini almakta kararlı olan Diyarbakırspor'da sakat futbolcuların iyileşmesi de moralleri artırdı.
Maçın oynanacağı Büyükşehir Belediyespor sahasında son provasını dün yapan yeşil-kırmızılı takımın idmanına Hasan İnci ve Mustafa Kuru da teknik ekibi tatlı bir sıkıntıya soktu.

Pazar günü sahasında oynayacağı İskenderun Çelikspor maçını kazanarak futbolcuların güven kazanacağını hem de taraftarlarının gönlünü kazanacaklar.
Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Kenan Aksu, ligin başından beri alamadığımız galibiyeti İskenderun Çelikspor maçında almak istediklerini belirterek, "Çalışmalarımızı tamamen kazanmak üzerine yapıyoruz.Genç futbolcularımızın hafta içindeki performansları oldukça sevindirici* Hepsinin hırslı ve istekli olmaları bu maçı kazanacağımızın işareti" diyerek futbolcularına olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanacaklarını vurgulayan Diyarbakırspor Teknik Direktörü Recep Bayık ise, "Diyarbakırspor olarak çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımız istediğimiz düzeyde geçti. Tek seçeneğimiz bu durumdan kurtulmak galibiyetten başka bir skor düşünmüyoruz" diyerek İskenderun Çelikspor'a gözdağı verdi.Diyarınsesi

Editör: Haber Merkezi