Diyarbakırsporlu futbolcular, kulüp binasında düzenledikleri basın toplantısında, maddi sorunlar nedeniyle hafta sonu Diyarbakır'da oynanacak Darıca Gençlerbirliği maçına çıkmama kararı aldıklarını belirttiler.

Futbolcular adına söz alan takım kaptanı Ahmet Aras, futbolcuların kulüpte yiyecek yemek, antrenmana çıkmak için sıcak su bulamadıklarını söyledi.

-Kulübün kapanmasını istiyoruz''-

Yaşanan sıkıntıya rağmen kulüp çalışanları ve futbolcuların her türlü fedakarlığı yaptığını ifade eden Aras, şöyle dedi:

''Diyarbakırlı gençler olarak bu olumsuzluklara rağmen mücadele ettik. Fakat görüyoruz ki, yaptığımız fedakarlığın bir anlamı yok. Eve gidecek paramız yok, içecek çorba bulamıyoruz. Bu şartlar altında bu maça çıkmama kararı aldık. Destek verilmeyecekse kulübün kapatılmasını istiyoruz. Yaptığımız fedakarlığın karşılığı böyle olmamalıydı. Bu takıma sahip çıkılmasını istiyoruz, eğer çıkmıyorlarsa bu kulübün hemen kapatılmasını istiyoruz. Önümüzdeki maça futbolcular olarak çıkmama kararı aldık. Bu maça çıksak bile haftaya deplasmanda oynanacak Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçına çıkamayacağız. Kulübün kapanmasını istiyoruz.''

Editör: Haber Merkezi