Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor yönetimi bayram öncesi çalışanlarını ve oyuncularını mutlu etti.

Kulüp Başkanı Nurullah Edemen yaptığı açıklamada, yapılan bu ödemelerle kulüp çalışan ve oyuncuların rahat geçirmelerini sağladıklarını belirterek şu açıklamayı yaptı:

''Göreve geldiğimiz günden buyana önceliğimiz olan konulara yaklaşımımızı ve samimiyetimizi gösteriyoruz. İnsana ve emeğe olan saygımız nedeniyle olamasa olamazlarımızın başında yer alan personel arkadaşlarımızın maaşlarını büyük bir titizlikle ödedik. Geçen Perşembe günü yaptığımız bu ödemelerle çalışanlarımızın kurban bayramına daha rahat girmeleri ve alışveriş yapabilmeleri için ödemeleri erken yapmaya çalıştık. Ayrıca kulübümüzle çalışan esnaflarımızın da tüm ödemelerini de yaptık. Bugünde sporcularımızın maç başı alacakları, Kocaelispor galibiyeti ve Altay maçı beraberliği primi de verildi. Kulübümüzle yollarını ayıran eski tenik heyetimizin de Kocaelispor maçı galibiyet primlerini de hesaplarına yatırdık. Geçen hafta göreve başlayan yeni teknik heyetimizin Altay maçı primlerini de ödedik. Bu ödemeler yönetim olarak rahat bir nefes aldık. Çünkü sorumluluğumuzun gereğini yerine getirdik. Alın teriyle ve verdiği emekle Diyarbakırspor'umuzun yanında olmaya çalışan herkese teşekkür ediyoruz. Bu ödemelerin yapılmasında emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, Kurban Bayramının hem Diyarbakırspor'umuza hem de tüm yurttaşlara huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.''

Editör: Haber Merkezi