Sabancı Üniversitesi "Kendini Keşfet" Projesi ile 12. yılında çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Proje kapsamında Diyarbakır'da toplam 250 ilköğretim öğrencisine ulaşılarak, onların yaratıcılıklarını ve özgüvenlerini geliştirmek, kendilerinin farkına varmalarını sağlamak hedefleniyor.

Sabancı Üniversitesi ve diğer üniversitelerden öğrencilerden oluşan 15 kişilik gönüllü grubu, 250 Diyarbakırlı ilköğretim öğrencisine "Kendini Keşfet" diyecek. Sabancı Üniversitesi öğrencilerinin, yıl boyunca çeşitli alanlarda sürdürdüğü "Toplumsal Duyarlılık Projeleri"nden biri olarak yürütülen "Kendini Keşfet Projesi" yarıyıl tatili içerisinde 30 Ocak - 4 Şubat 2012 tarihleri arasında, Diyarbakır merkezdeki Koşuyolu İlköğretim Okulu'nda uygulanacak. 15 gönüllü Üniversite öğrencisinin yanı sıra Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri sorumluları da Diyarbakır'da olacak.

Gerçekleştirilecek çalışmalar sonucunda Diyarbakır'da toplam 250 ilköğretim öğrencisi çocuğa ulaşılarak, onların yaratıcılıklarını ve özgüvenlerini geliştirmek, kendilerinin farkına varmalarını sağlamak hedefleniyor.

Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri'nin 12 yıldır uyguladığı, Üniversite öğrencileri ile ilköğretim öğrencilerini buluşturan "Kendini Keşfet" Projeleri bugüne kadar 11 binden fazla çocuğa ulaştı.

Editör: Haber Merkezi