Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Diyarbakır Şubesi, geleneksel iftar programında, bir araya geldi. Diyarbakır DSİ 10. Bölgesi Sosyel tesislerinde düzenlenen programa; Diyarbakır vali Yardımcısı Ayhan Abatay, Cumhuriyet Savcısı Enes Serdar Aydoğan, MMG Yüksek  İstişare kurulu başkanımız  Osman Arı, MMG Yüksek  İstişare kurulu üyesi sayın Pervin Kınık,   DSİ 10. Bölge müdürümüz  Veysi Kanat, Hüdapar Diyarbakır il Başkanı  Osman Aktaş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, D.Bakır Kızılay Şb. Başkanı  Mesut Işık’a,  Sanayi ve teknoloji il müdürü  Hayrettin Bahçivancı, Müsiad Diyarbakır Şube Başkanı  Mehmet Bakır EZA, Askon Diyarbakır Şube Başkanı Av. Cevdet Nasıranlı, Gübretaş Bölge Müdürü Mahmut Özalp, Temsan İşletme Müdürü Şeyhmus Deveci, Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof.Dr.Mikdat Şimşek, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat bölüm başkanı Prof.Dr. Zeynel fuat Toprak, Hizlibilet.com yönetimi adına Mehmet Emre, Dicle Üniversitesi Bismil Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Dr. Hayrullah Akyıldız, MMG Diyarbakır Şubesi Başkanı Yusuf ÇELEBİ’nin yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, MMG üyeleri, Basın mensupları, İş adamları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

eb1cffa1-1199-41cf-8d1a-26781b3a054e.jpg

Programın açılışında konuşan MMG Diyarbakır Şube Başkanı Yusuf Çelebi, Ramazan ayının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve birlik beraberlik getirmesini diledi. Karabulut, "Öncesi Rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan, Ramazan Ayı’na bizi kavuşturduğu için, Cenab-ı Hakk’a şükrediyor, iftar soframızı, siz kıymetli misafirlerimizle paylaşmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum Bizler Mimar ve Mühendisler Grubu olarak, sorumluluğumuz çerçevesinde her türlü gayreti göstermekteyiz" diye konuştu.

Mimar ve Mühendisler Grubu Şube başkan yardımcısı ve Diyarbakır Kızılay Başkanı Mesut Işık, "Bugün görevli olarak gittiğimiz Mescid-i Aksa'dan döndüm. Mescid-i Aksa'nın, Filistin halkının, Ramallah'ın, Beyt-ul Harem'in, Batı Şeria Müslümanlarının selamlarını size getirdim." dedi.

MMG Yüksek  İstişare kurulu başkanımız  Osman Arı da, "Birlik beraberliğinin güzel örneklerini gördüğümüz bu iftardan dolayı Diyarbakır Şubemize teşekkür ederiz" dedi.

Tüm üyelere ve Konuklara iftar davetine katıldıklarından dolayı MMG Diyarbakır Şube yönetimi adına teşekkür ettikten sonra program son buldu.

c6671c1c-ea8c-4ad9-bda9-175c7de7ef25.jpg

 

 

Editör: Haber Merkezi