Diyarbakır Valiliği, 8 Mart 2018 Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yarın düzenlenecek olan açık hava toplantısı nedeniyle bazı güzergâh ile caddelerin trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada “İlimizde 8 Mart 2018 günü yapılacak olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü açık hava toplantısı kapsamında vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince bazı yollar ve güzergâhlar trafiğe kapatılacak.” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, bu akşam saat 20.00'dan itibaren Bağlar Viyadük köprü altı dâhil miting alanı ve çevresinde bulunan tüm araçlar kaldırılacağı belirtilerek şöyle denildi:

“08 Mart 2018 Perşembe günü saat: 08.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar; Akkoyunlu Caddesinde; ofis kavşaktan kapanacaktır. Alternatif olarak ekinciler caddesi-Hintlibaba Caddesini takiben Ali Emiri Caddesine verilecektir. Mehmet Akif Ersoy Caddesinde; Sezai Karakoç kavşağından kapanacaktır. Alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesine veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesine verilecektir. Cemiloğlu Caddesinde; Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacaktır. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesine verilecektir. İstasyon Caddesinde; İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi veya Ekinciler Caddesine verilecektir. Kışla Caddesinde; İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elazığ Caddesine verilecektir.”

Editör: Haber Merkezi