Diyarbakır  Valisi Hüseyin Aksoy, merkez ilçelerde görev yapan muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, muhtarların yaşadıkları sorun ve taleplerini dinledi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Aksoy’un yanı sıra; Bağlar İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Kılıç, Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Bilal Özkan, Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mehmet Özel ile merkez ilçelerde görev yapan muhtarlar katıldı.

Vali Aksoy toplantıda yaptığı konuşmada muhtarlarla selamlaşarak şunları söyledi: 

“Davetimize icabet edip geldiğiniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız ile merkez ilçe kaymakam ve belediye başkanlarımızla birlikte zaman zaman bir araya geliyoruz. Muhtarlarımız seçimle gelen ve vatandaşa en yakın noktada bulunan kişilerdir. Bu anlamda muhtarlarımızın faaliyetlerini önemsiyoruz.  Onların çalışmaları konusunda bizler de Valilik olarak, Kaymakamlıklar olarak neler yapabiliriz, onları sizlere sunmak ve hep birlikte Diyarbakır’da artık huzuru, refahı daha iyi bir noktaya taşımak adına yürüteceğimiz çalışmaları ortaya koymak amacıyla bu toplantılarımızı yapacağız.”

Daha sonra muhtarların yaşadıkları sorunları ve taleplerini dinleyen Vali  Aksoy ve kaymakamlar, yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda bütün kurum ve kuruluşların işbirliği içerisinde titizlikle çalışacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi