14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan "Gurme 2018 Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı" konulu toplantı gerçekleştirildi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Serdar Kartal, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Sabaz, KOSGEB Müdürü Hasan Solmaz, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Cüneyt Ateş, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Vedat Güler, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ve meclis üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve meclis üyeleri, Lokantacılar Odası Başkanı Haşim Elkaan, Pastacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Osman Keskin ile TÜYAP yetkilileri katıldı.

Vali Güzeloğlu, 14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında, Diyarbakır'ın tanıtımına katkısı olacak olan "Gurme 2018 Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın hazırlıklarına ilişkin kurum ve kuruluşların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yapılan bilgi alışverişinin ardından toplantı son buldu.



 

Editör: Haber Merkezi