Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Çınar Kaymakamı Selami Kaya, Bismil Cumhuriyet Başsavıcı Fatih Kocaman, Belediye müdürleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ile birlikte İlçede yapımı devam eden Otogar inşaatı, Mezarlık, Köy grup yol çalışmaları ve ilçe de yapılacak olan Kültür merkezinin projesini inceledi.

Yatırımları incelerken yolda geçen vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atilla ve Başkan Gülenç’e  halk yoğun ilgi gösterdi. Yolda yürürken vatandaşlarla selamlaşan Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine ilişkin vatandaşlarla ayaküstü sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Atilla, Çocuklarla yakından ilgilenen başkanlar, çocuklara oyuncak dağıttı.

2018’te Kültür Merkezi Yapılacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Atilla, Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç ile birlikte Yapımı devam eden İlçe otogarı, 300 dönüm alandaki asri mezarlık, Tepe-Kurudere arasında yapılan sıcak asfalt çalışması yerinde inceledi. Yolda karşılaştığı vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkanlar, vatandaşlarla sohbet etti, talepleri dinlediler. Ardından Belediye geçen Başkan Atilla, Bismil’de yapılacak olan Kültür merkezin projesini Başkan Gülenç ilçe birlikte ayrıntısıyla inceledi.
Halkın huzuru için hizmet yürüttüklerini vurgulayan Başkan Gülenç, şöyle konuştu:

“Büyükşehir belediyesi ve Belediyemizin devam eden yatırımların bitmesiyle beraber ilçemiz güzel bir görünümüne kavuşacaktır.  Yaptığımız projelerle ilçemize büyük katkılar sunuyoruz. Hizmet seferberliğimiz aralıksız devam edecek. Halkımıza layık hizmetler sunmak için 

baskan-atilla-7.jpegbaskan-atilla-6.jpegbaskan-atilla-4.jpeg

Editör: Haber Merkezi