DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Zincirleme Kaza: 25 Ölü
Diyarbakır'da bir TIR ve otobüsün aralarında bulunduğu 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 25 kişi yaşamını yitirdi. Kaza dün saat: 13.30 sırlarında Diyarbakır- Batman sınırındaki Salat mevkiinde meydana geldi.

Haber Diyarbakır: Trafikte Kara Çarşamba
Diyarbakır merkez ve Batman Karayolunda meydana gelen iki kazada, otuza yakın kişi öldü, elliye yakını yaralandı.

Diyarın Sesi: Cenazeler Otopsi Sonrası Yakınlarına Teslim Edildi
Diyarbakır'ın Bismil ilçesindeki trafik kazasında yaşamını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edilmeye başlandı.

Güneydoğu Güncel: Banka Soygununa 25 Yıl Hapis İstemi
Diyarbakır'da çalıştığı bankada arkadaşını etkisiz hale getirerek yaklaşık 3 milyon 500 bin lira değerinde döviz çalan Selahattin Aktürk hakkında 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Gazete Diyarbakır: Bismil'de Kaza: 25 Ölü
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 24 kişi öldü 8 kişi de yaralandı. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, olay yerinde yaptığı incelemede, kazanın katliam gibi olduğunu belirterek, kazaya karışan iki aracında hız limitini aştığını söyledi.

Güneydoğu Ekspres: Diyarbakır'da Kanlı Gün: 26 Ölü, 41 Yaralı
Diyarbakır dün sabah, güne kaza haberleriyle uyandı. Bismil yolunda tuğla yüklü tır ile midibüsün çarpışması sonucu 25 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Dicle Üniversitesi yolu üzerinde minibüsle halk otobüsünün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Haber Panorama: Nusaybin'de Askerler İşçileri Taradı
Mardin'in Nusaybin İlçesine bağlı Heybeli köyünde su çalışması yapan işçilere askerlerin ateş açması sonucu 1 işçi öldü, bir kişi de yaralandı.

(M. Salih Keskin - İLKHA)

Editör: Haber Merkezi