​Daha önce üç sanayi sitesine sahip olan Diyarbakır’da, daha geniş iş alanlarına sahip, alt ve üst yapısıyla daha modern bir yapıya sahip 4’üncü Oto Tamircileri Küçük Sanayi Sitesi tamamlanıyor.
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münir Karaloğlu, gün boyunca yaptığı görüşme, toplantı ve farklı alanlardaki incelemelerin ardından kısa süre sonra işletmelere açılarak vatandaşın hizmetine sunulması planlanan 4’üncü Oto Tamircileri Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Sanayi sitesi yetkilileri ve çalışanlar tarafından karşılanan Karaloğlu, çalışanlarla yaptığı sohbet sonrasında yetkililerden sitede devam eden yapısal çalışmalar hakkında bilgi aldı. Site yönetimi tarafından alınan kararlar ve yapılan çalışmalara yönelik hazırlanan kısa sunumun ardından yetkililerden talepleri ve yapılması planlanan projeleri dinleyen Karaloğlu, ulaşımla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etti.

İşletmelere ayrılan alanlarla ilgili yetkililere yapısal tavsiyelerde de bulunan Karaloğlu, 8 Ekim’de açılması planlanan sanayi sitesinde, 29 Ekim’de işletmelerin faaliyetlerine başladığını görmek istediğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi