Pazartesi günü yapılacak görüşmede UEFA’nın koyduğu transfer yasağı ve transfere engel borçlar için destek isteneceği kaydedildi.
ÖDEME PLANI İÇİN DESTEK İSTENECEK
Haftayı maç yapmadan geçirecek olan Diyarbakırspor’da gündem, Pazartesi günü TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le yapılacak görüşme. Sonucu merakla beklenen görüşmenin TFF’nin İstanbul binasında Pazartesi günü saat 14.30’da gerçekleşeceği açıklandı. Toplantıda, UEFA’nın Ocak 2013’e kadar transfer yasağı koymasına neden olan yabancı futbolcu ihtilafları ile transfer yasağına neden olan yerli ve yabancı futbolcu borçlarının en önemli gündem maddeleri ifade edildi. Yönetimin,Demirören’den yabancılar için hukuki destek, borçlar için de yeniden yapılanma veya kulübün ödeme gücünü aşmayacak bir ödeme planı konusunda yardımcı olmasını talep edeceği öğrenildi.
SAKATLARDAN İYİ HABER GELDİ
Bu arada sakatlıklar nedeniyle zor günler geçiren Diyarbakırspor’a iyi haberler gelmeye başladı. Sakat olduğu için son 3 maçta forma giyemeyen İrfan İldiz, düz koşulara başladı. Takımdan ayrı olarak idman yapan İrfan’ın gelecek hafta sonu oynanacak olan Gaziosmanpaşa maçına yetişmesi bekleniyor.
Bronşit olduğu için idmanlara katılmayan Erkan Vurhan’ın bir-iki gün içinde takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi. Balıkesirspor maçı sonrasında memleketi Trabzon’a giden ve sakat olduğu için Diyarbakır’a dönmeyen kaleci Osman’ın dinlendirildiği kaydedildi.
Sakat olan İbrahim Nazlıcan’ı tedavisi ise devam ediyor.
 
Editör: Haber Merkezi