Ziyarette konuşan Bismil Diyanet-Sen Başkanı Mehmet Han İçen “sesimizi duyura bilmek, faaliyetlerimizi kamuoyu ile paylaşmak konusunda basının yeri hiç kuşkusuz yadsınamaz. Bizler Diyanet-Sen olarak üyelerimizin sesi olmaya, onların sorunlarına çözüm  üretmeye çalışıyoruz. Yalnızca üyelerimizin değil, milletimizi ilgilendiren her konuda maddi manevi değerlerimize saygı çerçevesinde milletimizin de sesi olmaya çalışıyoruz. Bizleri kamuoyu ile buluşturan siz değerli basınımız ve basın mensuplarımız bu konuda  bizim en büyük yardımcımızdır ve bizim için çok önemliler” dedi.
Bismil Haber Gazetesi’nin toplumumuzun milli manevi değerlerine saygılı bir yayın anlayışına sahip olmasına dikkati çeken İçen,  “haberlerimizi açıklamalarımızı sizin aracılığınız ile duyurmak hem bizim hem de üyelerimizin isteğidir” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bismil Haber Gazetesi sahibi Mekin Çelebi, din görevlilerinin maddi manevi değerlere  sahip çıkan örnek insanlar olduğuna dikkat çekerek, sizlerin yaptığı güzel çalışmalara bizler de elimizden geldiğince yer vermek isteriz ve Bismil Diyanet-Sen başkanı yönetimi kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek gazetemizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 

Editör: Haber Merkezi