İstanbul'da faaliyet gösteren Bismil Köseli ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulgafur Sevim, Bismil Haber Gazetesi’ni sahibi Mekin Çelebi’yi nezaket ziyaretinde bulundu.
İstanbul’da faaliyet gösteren Bismil Köseli ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma başkanı Abdulgafur Sevim dernekle ilgili yapmış oldukları faaliyetleri Bismil Haber Gazetesi’nde haber olarak yer verilmesinden memnuniyeti dile getirdi.
Sevim, “Bismil Haber Gazetemizin yapmış olduğu haberleri İstanbul’dan takip ediyoruz ve insanları bilinçlendirme adına yapmış olduğunuz bu güzel haberler nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Bismil Haber Gazetesi Sahibi Mekin Çelebi, insanları bilinçlendirmek adına haberler yaptığını ve bu haberleri görevi olduğunu belirterek,  “Vatandaşlarımızın her konuda bilinçli olması için Bismil’de olan haberleri yakından takip ederek bu bilgiyi vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizim için sadece dernek değil tüm haberler için biz gazeteci olarak vatandaşlarımızı bilgilendirmek için haber yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Çelebi, daha sonra Bismil Köseli ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini  İstanbul’da yapmış olduğu çalışmalar için Dernek Başkanı Abdulgafur Sevim’e teşekkür etti.

İstanbul Zeytinburnu’nda faaliyet gösteren Bismil Köseli ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Abdulgafur Sevim, dernekle ilgili yapılan çalışmaları gazetemize açıklamalarda bulundu.
Dernek aracıyla özel günlerde Bismillileri bir araya getiriyoruz
SMS yoluyla yurt içi ve yurt dışında tüm Bismillileri SMS yoluyla  bilgilendirdiğini ifade eden Bismil Köseli ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulgafur Sevim''Cenaze, nişan, düğün, konferans, eğitim gibi özel günler de SMS yoluyla vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Sadece İstanbul Zeytinburnunda Bismil’e değil yurt içi ve yurt dışındaki hemşerilerimize eş zamanlı mesaj yoluyla ulaşıyoruz. Aynı zamanda tüm vatandaşlarımız bir araya gelerek eğlence düzenlemekteyiz'' diye konuştu.

whatsapp-image-2017-12-09-at-12.17.52.jpeg

Editör: Haber Merkezi