Bismil Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği gerçekleşen protokol imza törenine  Denizbank

Güneydoğu Anadolu Bölgesi KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Güney Yurttaş, Bismil Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şehmus Gelen, Bismil Denizbank şube Müdürü Tayyar Erden ve odaya kayıtlı esnafların katılımıyla gerçekleştirildi.

Bismil Denizbank Müdürü Tayyar Erden, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, "KOBİ'lerimiz için yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ediyoruz. 'İşletme Kart' içinde birçok bankacılık hizmetine ulaşabileceksiniz. Esnaflarımız her türlü krediye hem tek bir kartta ulaşsın, hem de ATM'den veya şubeden kredisini kullansın diye artık 'İşletme Kart' var. Ayrıca bu karttan yapılan tüm harcamaların vergi dairesinde gider olarak gösterilebilecektir Destekleri için esnaf sanatlar odasına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Protokol imzasından sonra konuşan Güneydoğu Anadolu Bölgesi KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Güney Yurttaş "çiftçilerimize ticari kart ve işletme kartı olarak iki karttan da mazot, gübre, çeşitli ekipmanlar ala bilme özelliği vardır, yapılan bu harcamaları ödemesini  3 aya kadar sıfır faizle erteleme imkanı sunuyor  Türkiye de Pazar payı beş yüz binin üzerinde ticari kartı kullanan müşterilerimiz var.

 Bismil şubemizde şuanda  220 esnafta işletme kartımız mevcut olup, elli bin TL’ye kadar taksitli kredi limiti olacak ve 24 ay vadeyle geri ödemesi yapıla bilecektir. Esnaf ve sanatkarlar odası başkanlığıyla yapılan bu protokolde esnaf sanatkarlar odasında kaydı olan ve işletme kartı aldığı takdirde esnaf ve sanatkarlar odasına  kart başına 10 TL katkı sağlanacak. Petrol ofisinde yapacağınız alışverişlerinizde 3 ay sonra faiz olmadan geri ödeme imkânları da mevcuttur. Her işletmeye lazım bir kart çözülmeyecek bir şey yoktur deniz bank olarak elimizden en güzelinin olmasını istiyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz şeklinde konuştu.

deniz-bank-(1).jpgdeniz-bank-(28).jpg

Editör: Haber Merkezi