DARBECİLER İSTANBUL'DA AÇILAN ATEŞ SONUCU BİR BİSMİLLİ HAYATINI KAYBETTİ
 
Darbe Girişiminde İstanbul Boğaz Köprüsü'nde Askerin Açtığı Ateş ile Hayatını kaybetti. 

Dün akşam gerçekleştirilen darbe girişiminde İstanbul Boğaz Köprüsü’nde askerlerin açtığı ateşte şehit olanlardan biri de Bismil'in Tepe Beldesi nüfusuna kayıtlı olan ve yaklaşık 40 yaşlarında Mehmet Karaaslan İstanbul’da yaşıyordu.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Boğaz Köprüsü üzerinde darbe girişiminde bulunan askerlere karşı yürüyen Mehmet Karaaslan isimli HÜDA PAR üyesi açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.
Mehmet Karaaslan Bismil Tepe beldesin'de olup, baba adı H. Huseyin Karaaslan'dır. H. Hüseyin Karaaslan şeyh Muhammet Arapkent tarikatına bağlıdır.

Konu hakkında HÜDA PAR Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük yaptığı açıklamada, “Darbecilerin ateşle taraması sonucu İstanbul’da Parti üyemiz Mehmet Karaaslan hayatını kaybetti.” dedi.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Tepe köyü nüfusuna kayıtlı olan ve yaklaşık 40 yaşlarında olan Mehmet Karaaslan İstanbul'da yaşıyordu. Karaaslan darbeye teşebbüs eden askeri birliklerin istanbul Boğaz Köprüsü'nü trafiğe kapatmalarına tepki göstermek için köprü üzerine gelmişti. Karaaslan burada askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti. 

Editör: Haber Merkezi