Diyarbakır'da psikolojik tedavi gören öğretmen 33 yaşındaki Nihat Sert, bu sabaha karşı eşi ve 3 çocuğunu bıçakla öldürdükten sonra, oturduğu binanın dördüncü katından atlayarak intihara kalkıştı. Ağır yaralı kurtulan Nihat Sert, hastanede tedaviye alındı.

Olay, merkez Yenişehir İlçesi TOKİ konutlarında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Bina sakinleri gürültü duyunca dışarıya çıktıklarında, yerde kent merkezindeki Hazım Şahin İlköğretim Okulu'unda Türkçe öğretmeni olan Nihat Sert'i yaralı buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, Nihat Sert'i çağırılan ambulansla hastaneye gönderdi. Polis, Sert'in oturduğu dördüncü kata çıktığında kapalı olan kapıyı açıp içeriye girince, korkunç bir manzara ile karşılaştı.

Evde bıçakla öldürülen Nihat Sert'in eşi 33 yaşındaki Songül, çocukları 4 yaşındaki Serhat, 2 yaşındaki ikizleri Havin ve Helin'in cesetleri kanlar içinde bulundu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nihat Sert'in de vücudunda bıçak izlerine rastlandı.

Polise verdiği ilk ifadesinde eşi ve çocuklarını öldürdüğünü söyleyen Sert, kendisini bıçakladıktan sonra balkondan atladığını söylediği öğrenildi. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Sert tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

 

Editör: Haber Merkezi