Özellikle çocuklara yönelik olarak gerçekleştirdikleri etkinliklerle eğlendirirken öğretmeyi hedefleyen Bismil Belediyesi, bu hafta “Pisi Pisi Müzikali” adlı çocuk tiyatro oyununu Bismilli tiyatro sever miniklerle buluşturdu.
 

2 SEANS GÖSTERİME SUNULDU
Devlet tiyatrosu tarafından sahneye uyarlanan ve Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile 11.00 ile 13.00 olmak üzere 2 seans şeklinde sunulan “Pisi Pisi Müzikal” isimli çocuk oyununa, Bismilli veliler ve minik izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

 

Diyarbakır Cahit Sıtkı Taranci Tiyatro Salonunda gösterimi gerçekleştirilen “Pisi Pisi Müzikal” adlı oyunda, Sokak kedileri ve ev kedileri yani tüm kediler çevreyi kurtarmaya çalışıyorlar. Ama canlarını zor kurtarıyorlar. Bu kedilerin insanlığa mesajı anlatıldı. 40 dakika süren oyunda Pisi Pisi Müzikal oyunun da Çocukları sokak kedilerine karşı duyarlı olmaları konusunda bilinçlendiren oyun, Bismilli miniklere eğlenirken öğrenme fırsatını da sundu.
Sahnelenen çocuk tiyatrosu sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için Bismil Belediyesine teşekkür ettiler. 

03-005.jpeg02-008.jpeg

01-002.jpeg

Editör: Haber Merkezi