Bismil’de özel bir  salonda düzenlenen bilgilendirme toplantısına KWS Türkiye Satış Müdürüm Mustafa Balta Doğu Türkiye Müdürü Ali Aytekin, Gab Doğu Bölge Müdürü Ali Kaymaz ve Diyarbakır bölgesi Satış ve Teknik destek Ziraat Mühendisi Yusuf Canpolat, ekip Arkadaşları ve çok sayıda üretici katıldı.
Seminerde, konuşan KWS Türkiye Satış Müdürüm Mustafa Balta, KWS mısır tohumu’nun 1856 yılında Almanya merkezli kurulan KWS 164 yıldır faaliyetini sürdürmekte. Bu süreçte KWS’nin prensipleri olan Kalite,İnovasyon,Bağımsız ve sürdürülebilir olmayı esas almıştır. Bu bağlamda Tohum firmaları içerisinde Islah ve Ar-Ge çalışmalarına en fazla yatırım yapan KWS.
Mısır Yetiştiriciliği için Tarla hazırlığı, zararlıları ve hastalıkları ile ilgili alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme yapılarak alanında yüksek potansiyel verim sonuçlarına ulaşmak için  KEFRANCOS (Yeni çeşit), KEBEOS ve KALUMET tanıtımı yapıldı.
KWS Mısır tohumu tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan çiftçiler , verilen bilgiler nedeni Bölge müdürlerine ve ekibine teşekkür ettiler.

01-143.jpg

Editör: Haber Merkezi