Kuruluşundan beri ucuz ve kaliteli yakıtla çiftçilerin yanında olan Çalın Petrol, yükselen petrol fiyatlarına rağmen yaptığı özel kampanyalar ile Bismilli çiftçilere tekrar ucuz yakıt satarak rakiplerine fark attı.

Çalın “Kar Marjımızı Düşük Tutuyoruz”
Çalın Petrol istasyonlarında motorin litresi rakiplerinden daha ucuz satıldığını belirten Çalın Petrol Limited Şirket yetkilisi Sedat Çalın, "Kesinlikle serbest piyasa mantığı ile hareket ediyoruz ve serbest piyasa kurallarına göre davranıyoruz. Akaryakıtı daha ucuza satmamızın sebebi kâr marjımızı daha düşük tutmaktan kaynaklanıyor." dedi.

7/24 Kesintisiz Hizmet
Bismil’de yılın 365 günü, günün 24 saati en üst düzeyde hizmet veren ve müşteri memnuniyetine son derece önem verdiklerini söyleyen Şirket Yetkilisi Sedat Çalın, “Güler yüzlü personellerimiz ile halkımıza en güzel hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Ayrıca Çalın Petrol’un odağında daima vatandaşların memnuniyeti ve çiftçilerimize ucuz ve kaliteli yakıt satmak olduğunu belirtti. 
Çiftçilerimize verdiğimiz destekle büyük mutluluk yaşadığını belirten Çalın” Dünya Çiftçiler gününe özel yaptığımız bu kampanya ile tarımın en önemli emekçileri olan çiftçilerimize verdiğimiz destekten dolay büyük bir mutluluk duyuyoruz." açıklamasında bulundu. 

Çalın” Zamlardan Bizde Rahatsızız”
Son günlerde petrol fiyatlarında gelen zamlardan istasyon sahipleri de rahatsız olduğunu belirten Çalın, Fiyatlardaki artış ve düşüşlerden akaryakıt bayileri de ciddi biçimde rahatsız. Bu tür fiyat hareketleri akaryakıt bayilerinin finansman ve ödeme dengelerini alt üst ediyor. Biz her zaman fiyat istikrarından yanayız” dedi.

35046d09-cc02-4e7f-9939-a328087cfe15.jpg
 

Editör: Haber Merkezi