Yeni yere taşınmasıyla beraber kalitenin arttıracağını, müşterilere daha iyi hizmetin verilmesini sağlayacağını belirten Çalın Petrol Şirket Yetkilisi Sedat Çalın, üstün hizmet ve kalitemizi çok iyi bir şekilde yansıtan, son derce modern bir şekilde kurup faaliyete geçirdiğimiz yeni yerimizle sektörde fark oluşturmaya devam edeceğiz.  Çalın ailesi olarak yeni yerimize taşındık, yerleştik; hizmetinize hazırız, dedi. 

Özgün yapısı, ucuz ve hizmet kalitesi ile Bismil akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan Çalın Petrol, gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Bismilliere ucuz ve kaliteli motorin benzin ve LPG satışı yapan Çalın Petrol akaryakıt sektörünün genç ve dinamik yeni personelleri ile yeni yerinde daha kaliteli hizmetleriyle Bismillilerin hizmetinde olacaktır.

Bismil’de yılın 365 günü, günün 24 saati en üst düzeyde hizmet veren ve müşteri memnuniyetine son derece önem verdiklerini söyleyen Şirket Yetkilisi Çalın, “Güler yüzlü personellerimiz ile halkımıza en güzel hizmeti yeni yerimizde de sunmaya devam edeceğiz. Ayrıca Çalın Petrol’un odağında daima vatandaşların memnuniyeti ve çiftçilerimize ucuz ve kaliteli yakıt satmak olduğunu belirtti. 
Çiftçilerimize verdiğimiz destekle büyük mutluluk yaşadığını belirten Çalın” Tarımın en önemli emekçileri olan çiftçilerimize verdiğimiz destekten dolay büyük bir mutluluk duyuyoruz." açıklamasında bulundu.

calin3.jpgcalin.jpg

Editör: Haber Merkezi