Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Kayseri Şekerspor, Gölcükspor, Siirtspor, Orhangazispor, Tekirovaspor ve Kastamonuspor maçlarında aldıkları galibiyetin ardından dün kendi sahalarında Anadolu Üsküdar 1908 Spor'u konuk ettiklerini anımsatarak, bu maçta sergiledikleri iyi oyun sonucunda maçtan 3-1 galip ayrıldıklarını söyledi.

Maçtan önce yaptıkları son çalışmada forvet oyuncuları Hakan ve Caner'in sakatlandığını, bu nedenle maça eksik kadro ile çıktıklarını bildiren Doğrul, şöyle konuştu:

"Ligde oynadığımız 6 maçı da kazandığımız için rakibimiz maç boyunca çok hırslıydı. Oyunun büyük bölümünde sert oynayarak direncimizi kırmaya çalmıştılar. Ancak biz centilmenliğe ön planda tutuğumuz için sert oyuna karşılık vermedik. Maçın ilk yarısında organize bir atakta ilk gole kavuştuk. Ardından rakip takımın geliştirdiği nadir atakta kazandığı serbest vuruşta talihsiz bir gol yedik. Ancak devre arasında hocamızın verdiği yeni taktik sonucunda sahaya çıkan oyuncularımız çok iyi performans gösterdi. Rakibe pozisyon vermeden atak üstüne atak geliştirdiler. Bu ataklarda iki gole ulaşarak, maçı kazanmayı becerdiler. Maçta gösterdikleri iyi mücadele, disiplin ve başarı nedeniyle teknik heyet başta olmak üzere tüm ekibi kutluyoruz. Anadolu Üsküdar maçında haklı galibiyet aldık."

-"Nazar değdi"

Basın Sözcüsü Şeyda Arslantaş ise dünkü galibiyetle Süper Lig, PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig takımları arasında tüm maçlarını kazanan tek takım olma unvanını sürdürdüklerini belirterek, "Anadolu Üsküdar maçını kazanarak ligde oynadığımız 7'nci maçımızı kazanmış olduk. Bununla galibiyet zincirine bir halka daha eklemiş olduk. Ancak maç öncesi oyuncularımıza nazar değdi. Çok önemli 2 forvet oyuncumuz sakatlandı. 2 gün sonra deplasmanında Ankara Demirspor ile oynayacağız. Bu maçı da kazanmayı arzuluyoruz. Ancak galip geldikçe rakiplerimizin maçlarımıza motivasyonu daha iyi oluyor. Umarız galibiyet serisini sürdürürüz" dedi.

Arslantaş, çarşamba günü oynayacakları Ankara Demirspor maçı hazırlığına öğleden sonra yapacakları çalışmayla başlayacaklarını kaydetti.

 A.A

Editör: Haber Merkezi