Bulgaristan'da inanılmaz bir kaza meydana geldi Türkiye'ye gitmeye çalışan 22 TIR Harmanlı kasabasında birbirine girdi. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında biri Türkiye vatandaşı 2 kişi hayatını kaybetti. Kazanın sis ve sağanak yağıştan kaynaklandığı ifade edildi.

KAZADA ÖLEN TÜRKİYE VATANDAŞI BİSMİL NUFÜSUNA KAYITLI FERHAT TACILIK OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

Corona virüs salgınına ilişkin alınan önlemler kapsamında oluşan Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'ndaki TIR yoğunluğunu azaltmak amacıyla bir hafta önce faaliyete geçen 'Uzuncovo' eski askeri havaalanındaki tampon TIR parkından, polis eşliğinde Kapıkule'ye gitmek üzere yola çıkan konvoydaki 22 TIR ve bir polis aracı birbirine girdi.

2 kişinin yaşamını yitirdiği kazada, çok sayıda TIR hasar gördü.

Araçta sıkışan bazı sürücülere ilk müdahale meslektaşlarından geldi. Kaza yerine 3 itfaiye aracı ve bir ambulans gönderilirken, 40 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Yaralılardan 6'sının Haskovo Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Bulgar trafik polisi, kaza nedeniyle otobandan geçişlerin durdururken olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans gönderildi.

KAZA 6 GÜN ÖNCE BULGARİSTANDA MEYDANA GELDİ.

Tır şoförlüğü Ferhat Tacılık Bismil Köseli nüfusa kayıtlı 42 yaşında 20 yıllık Tır şoförlüğü yaptığı öğrenildi.

Kazada sonra yaşamını yitiren Türkiye vatandaşı Bismilli Tır şoförü Ferhat Tacılık (42) cenazesi uçakla Diyarbakır’a getirilerek ailesine teslim edildi.

Ferhat Tacılık evli ve çocuk sahibi olduğu, Bismil Başakşehir sitesinde ailesi ikamet ediyor.

Cenazesi Bismil Köseli mezarlığında Pazar akşamı defnedildi.

 

Editör: Haber Merkezi