İnsanlarımızı bir arada tutan en önemli unsurlardan birisi olan, Spora sahip çıkalım.

  Bismil Belediyespor’un sportif faaliyetleri, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmasını sağlayan, kahve köşelerde harap olmalarını engelleyen gençlerimizin boş vakitlerini sporla geçirmeleri sağlamaktadır. 

   Bu nedenle Bismil Belediyespor’u, halkın takımıdır. Halkın sahiplenmesi gerekir, "Sadece Bismil Belediyesi'nin destek vermesi olacak bir iş değil. Şuanda takıma gerçekten Bismil halkı takıma sahip çıkmadığını herkes biliyor. Sadece kendi çabalarıyla ayakta durmaya çalışıyorlar.

     Bu sene iyi bir takım oluştu. İyi bir yönetim var amaçları, 3 Lig'de oynayabilmek. Ama gördüğüm kadarıyla şuan için takıma ciddi maddi ve manevi destek verilmiyor.

 İnsanlar takıma destek vermeden takımdan başarı bekliyorlar. Takımda Messi yada cristiano Ronaldo yok ki şampiyon olsun. Dolayısı la halkın bu takıma sahip çıkması lazım"

 Herkesin bu takıma iyi veya kötü günde destek olması lazım, en azından manevi destek için bir maçını izlensin "Geçmişten gelen bir takım sıkıntılar insanları futboldan soğutmuş.

Baktığınız zaman stada maç izlemeye gidiyorsunuz. Sahaya saha demek için bin şahit lazım.

 21.yüzyılda yaşıyoruz Bismil Belediyespor’un sahası çim değil  tozun, toprağın içerisinde, çamurlu sahada spor yapmaya çalışan Futbolcularımıza yazık değil mi?

 Diyarbakır’ın en büyük ilçesi konumunda olan Bismil’de çim saha olmaması, yerine toprak saha bulunmasını kabullenemiyorum. Türkiye'nin birçok iline gidiyorsunuz, en ücra ilçesine hatta beldelerine bile suni çim saha yapılmış durumda. Ancak buradaki çocuklar, öğrenciler çamura terk edilmiş.

 Takım deplasmana gidecek takımın otobüsü yok, gerçi Bismil’in, de yok, Bismil Belediyesi defalarca söz vermesine rağmen otobüs almıyorlar. Beldelerde otobüs olmasına rağmen güzel ilçemizde halen yok anlayacağınız. Bu takımın zaten maddi sıkıntısı var bari manevi sıkıntısı olmasın. Hep birlikte Bismil Beldiyespor’a sahip çıkalım. Bu takım hepimizin…..