İzmir'de cep telefonuna para yüklemek için marketten aldığı kartı kazıyan Seval Ulusoy, şifre bölümünde 'Nah çıktı' yazısını görünce büyük şok yaşadı. Olaya tepki gösterip bu kadar pervasız davranan kişilerin yakalanmasını isteyen Ulusoy'un şikayati üzerine, market sahibi Mustafa Kaşar ile kontörleri seyyar olarak satan Yüksel Erdem gözaltına alındı.

Bornova İlçesi'nde dün saat 19.30 sıralarında, marketten cep telefonuna para yüklemek için kart alan Seval Ulusoy, eve gidip kartın arkasındaki şifre bölümünü kazımaya başladı. Ulusoy, şifre bölümünü tam olarak kazıdıktan sonra gördüğü yazı karşısında şaşkına döndü. Şifre bölümünde, 'Nah çıktı' yazısını gören Ulusoy, hemen GSM şirketinin müşteri hizmetlerini aradı.

DOLANDIRICILARIN İŞİ

Olayı hemen cep telefonu operatörünün müşteri hizmetleri yetkilisine aktaran Ulusoy, böyle bir uygulamanın olmasının imkansız olduğu yönünde aldığı cevap sonrasında, bugün de bayiye gitti. Dolandırıcıların kart üzerinde oynama yaptığı cevabını alan Seval Ulusoy'un ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, market sahibi Mustafa Kaşar ile telefon kartlarını seyyar olarak satan Yüklel Erdem'i gözaltına aldı. İki şüpheli kartlar üzerinde oynama yapmadıklarını, böyle bir olayı kimin yaptığını ise bilmediklerini ileri sürdü.

'SUÇLULAR BULUNSUN'

Olayın ardından büyük şok yaşayan Seval Ulusoy dolandırıcıların bulunmasını isteyerek, "İnsanla resmen dalga geçiyorlar. Hem parasını alıyorlar hem de bu kişilerin kendilerini çok kötü hissetmesi için böyle bir mesaj bırakıyorlar. BunU yapanların bulunmasını istiyorum" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi

Editör: Haber Merkezi