Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde itfaiye eri Şevket Kaya (26) kız arkadaşı Cansu Atlı'nın (25) oturduğu üçüncü kattaki evin balkonuna merdivenli araç yardımıyla çıkıp üzerinde 'Seni seviyorum benimle bir ömür boyu olmaya var mısın' yazılı pankart açtı. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen genç kadın, Kaya'nın evlenme teklifini kabul etti.

Turgutlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli Şevket Kaya (26), kız arkadaşı Cansu Atlı'ya (25) ilginç bir yolla evlenme teklifinde bulundu. Mesai arkadaşlarıyla plan yapan Kaya, Müdürü Sait Kaya'dan da izin alıp planını uygulamaya koydu. Sevgilisi Atlı'nın ailesiyle yaşadığı evin bulunduğu Altay Mahallesi Sevinç Sokak'a merdivenli itfaiye aracıyla giden Kaya, üçüncü kattaki evin balkonuna daha önce hazırlattığı üzerinde 'Seni seviyorum benimle bir ömür boyu olmaya var mısın' yazılı pankartı balkon demirine astı. Ardından evin pencerisine vurup sevgilisi Atlı'yı balkona çağıran Kaya, meslektaşlarının havai fişekleri ateşlemesinin ardından sevgilisine evlenme teklifi yaptı. Gördüğü manzara karşısında şoke olan Atlı, Kaya'nın teklifini kabul etti. Kaya da yanındaki yüzüğü sevgilisinin parmağına taktı. Daha sonra aşağıya inen çılgın aşık çevredekilerin şaşkın bakışları arasında merdivenli aracın önünde kız arkadaşına çiçek verdi. Sokakta yangın olduğunu düşünen mahalle sakinleri, Kaya'nın evlenme teklifi yaptığını öğrenince genç çifti alkışladı.

Genç itfaiye eri Şevket Kaya, 'Mesleğimi çok seviyorum hayatımı birleştirmek istediğim Cansu'yu da çok seviyorum bu nedenle böyle bir evlenme teklifinde bulunmayı uzun zamandır aklımdan geçiriyordum. Müdürümüz İsa Algaç ve mesai arkadaşlarımın desteğiyle bu hayalimi gerçekleştirdim' dedi. Mutluluğu gözünden okunan Cansu Atlı, 'Çok şaşırdım, balkona çıktığımda hazırladığı pankartla Şevket'i itfaiye aracının üzerinde görünce şok yaşadım. Duygulanmamak elde değil böyle bir evlenme teklifinin cevabı 'evet' olur' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi