Boluspor kırmızı-beyaz çubuklu formasıyla sahada yer alırken, Beşiktaş ise klasik siyah deplasman formasıyla mücadele edecek.

BOLUSPOR 1-0 BEŞİKTAŞ

Maç Boluspor'lu futbolcuların vuruşuyla başladı..

2. dakika: Mücadele düşük tempoda devam ediyor. İki takımda da karşılıklı top kayıpları var.

10. dakika: Beşiktaş'ta Mehmet Aurelio sarı kart görüyor.

13. dakika: Fernandes serbest vuruşu kullandı top kalecinin kucağına gitti.

18. dakika: Hilbert sağ kanattan topu Simao'ya gönderiyor...Simao kalenin ağzında topla buluştu vuruşunda top defens oyuncusuna çarparak körnere gitti.

20. dakika: Boluspor gole çok yaklaştı. Orta alandan hızlı gelişen Boluspor atağında Veysel Cihan'ın defansın arkasına indirdiği topta kaleci ile karşı karşıya kalan Ferhat Kiraz çok kötü vuruyor ve top kalenin yanından dışarı gidiyor.

24. dakika: Beşiktaş'ta Simao, Ferhat'a yaptığı faul sonrası sarı kart görüyor.

25. dakika: Quaresma uzaktan kaleyi yokladı top auta gitti.

27. dakika: Boluspor gole çok yaklaştı. Boluspor'lu futbolcu kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı ancak maçın hakemi ofsayt dedi.

29. dakika: Beşiktaşlı futbolcular penaltı bekledi. Simao'nun vurşunda Hakan Arslan topu çizgide son anda uzaklaştırıyor.

30. dakika: Fernandes çalımlarla ceza sahası içine girdi takım arkaşı ile ver kaç sonrası vurşunu yapıyor ancak kaleci topu kornere çeliyor.

34. dakika: Beşiktaş Fernandes ile üst üste 5 köşe vuruşu kullanıyor ancak hiçbirinden yararlanamıyor.

37. dakika: Boluspor'da zorunlu oyuncu değişikliliği... Kaleci Eser Altın sakatlanıyor ve yerini yedek kaleci Atacan Öztürk'e bırakıyor.

41. dakika: Boluspor yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamıyor... Ferhat kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı ancak topa çok kötü vuruyor ve top üstten farklı bir şekilde auta gidiyor.

45.dakika: Kenan sağ kanattan ortasını yapıyor ve Beşiktaşlı futbolcular son anda topa yetişerek topu kornere gönderiyor

45.dakika: Dördüncü hakem +4 dakika uzatma işaretini veriyor.

Hakem Halis Özkahya İlk Yarıyı Bitiren düdüğünü çalıyor ve ilk yarı 0-0'lık eşitlik ile bitiyor.

MAÇTA İKİNCİ YARI BAŞLADI

46.dakika: Beşiktaş'ta oyuncu değişikliliği...İkinci yarıya başlarken Holosko, Aurelio'nun yerine oyuna giriyor.

51.dakika: Beşiktaş yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Manuel Fernandes'in defansın arkasına attığı topa hareketlenen Roberto Hilbert kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak kalecinin üzerinden aşırdığı top boş kalenin önünden sekerek kalenin üstünden dışarı gidiyor.

54.dakika: Bu dakikalarda karşılaşmada tempo düştü. İki ekipte karşılıklı top kayıpları yapıyorlar.

56.dakika: Beşiktaş'ta orta alanda bireysel çabalarıyla hareketlenen Manuel Fernandes uzaklardan sert vuruyor ancak vuruşu istediği gibi olmayınca kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı gidiyor.

57.dakika: Boluspor'da Kenan Özer'in rakibi Ekrem Dağ'a yaptığı sert faul sonrasında Ekrem Dağ kısa süreli bir sakatlık geçiriyor.

61.dakika: Mükemmel bir karambol anı yaşandı Boluspor ceza sahası içinde...Beşiktaş adeta direkleri dövdü...Sol kanattan gelişen atakta Ricardo Quaresma'nın ortasında Mustafa Pektemek kafayla vuruyor top üst direkten geri geliyor dönen pozisyonda Mustafa Pektemek yatarak tekrar vuruyor top bir kez daha direkten geri geliyor ve son olarak yerde kafayla tamamlamak istiyor ancak bu seferde defansta Hakan Arslan çizgi üzerinden topu çıkartıyor....

61.dakika: Boluspor'da oyuncu değişikliliği...Veysel Cihan oyundan çıkıyor ve yerine Aydin Cetin oyuna dahil oluyor.

62.dakika: Manuel Fernandes ile paslaşan Ricardo Quaresma kaleyi karşıdan gören bir noktadan uzaktan sert vuruyor ancak top kalenin üstünden dışarı gidiyor.

65.dakika: Orta alandan gelişen Boluspor atağında Alp Ergin uzaktan sert vuruyor ancak kaleci Cenk Gönen için çok rahat bir top oluyor.

67.dakika: Gelişen Beşiktaş atağında Manuel Fernandes, son taraftan hareketlenen Mustafa Pektemek'i görüyor ancak gönderdiği ara pası hızlı olunca top dışarı çıkıyor.

69.dakika: Sağ kanattan hızlı gelişen Boluspor atağında Kenan Özer ceza sahası içine hareketlenen Aydın Çetin'i görüyor ancak orta şut karışımı vuruşu kalenin hemen üstünden dışarı gidiyor.

71.dakika: Sağ taraftan kullanılan korner vuruşunda Manuel Fernandes'in ön direğe gönderdiği topu defansta Onur Bektaş karşılayarak tehlikeyi uzaklaştırıyor.

77.dakika: GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL...Boluspor Ferhat Kiraz'ın mükemmel golü ile 1-0 öne geçti.

81.dakika: Beşiktaş'ta oyuncu değişikliliği...Ekrem Dağ yerini Burak Kaplan' bırakıyor .

82.dakika: Boluspor'da oyuncu değişikliliği...Kenan Özer oyundan çıkıyor ve yerine Emmanuel Gomis oyuna dahil oluyor.

89.dakika: Maçta son dakikalar oynanıyor...Beşiktaş tüm hatları ile Boluspor'a baskı kurmaya çalışıyor.

90.dakika: Dördüncü hakem +3 dakika uzatma işaretini veriyor.

Uzatmalarda da gol olmayınca Boluspor Beşiktaş'ı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

 

 İLK 11'LER

BOLUSPOR: Eser Altın, Hakan Arslan, Orhan Ak, Veli Kızılkaya, Cemil Vatansever, Alp Ergin, Ferhat Kiraz, Veysel Cihan, Kenan Özer, Onur Bektaş, Vedat Budak.

BEŞİKTAŞ: Cenk Gönen, Ekrem Dağ, Egemen Korkmaz, Tomas Sivok, Roberto Hilbert, Mehmet Aurelio, Simao Sabrosa, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Ricardo Quaresma, Mustafa Pektemek.

STAT: Atatürk

SAAT: 13.00

HAKEM: Halis Özkahya

 haber7

Editör: Haber Merkezi