Ak Parti 6. Bölge Koordinatörü ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Bismil İlçel teşkilatıyla bir araya geldi.

AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ali İhsan Merdanoğlu, Çorum Milletvekili Diyarbakır Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım ve beraberimdekileri kapıda karşıladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili ve 6. Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım, Bismil’de partililerle bir araya geldi. Parti binasında düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, Ak parti 25. Dönem 7. Sıra Milletvekili Adayı Ali İhsan Merdanoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

dscf1392.20150503144632.jpg

AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın selamlama konuşması yaptı.

Çalışmaların yoğun olduğunu anlatan Bismil ilçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, "7 Haziran için gece gündüz çalışıyoruz. İlçe olarak teşkilat mensuplarımız, partimizin icraatını halkımıza anlatıyor. Çalışmalar kapsamında biz de elimizden gelenin fazlasını yapacağız. " dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA BİSMİLE GELEN YILDIRIM BİSMİL AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDA KONUŞMA YAPTI

Seçim çalışması kapsamında Diyarbakır'ın Bismil ilçesine gelen AK parti 6 bölge koordinatörü Çorum milletvekili Murat Yıldırım, Bismil Ak parti ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Yıldırım konuşmasında, Taksim'in Kabe'ye benzetilmesinin herkes tarafından sorgulanması gerektiğini ifade eden Yıldırım,  "Bugün Sayın Selahattin Demirtaş çıkıp da Kabe ile Taksim'i bir tutuyor ise bu millet bunu sorgulamalıdır. Müslümanlar sorgulamalıdır. Anadolu sorgulamalıdır. Diyarbekir sorgulamalıdır. Benim Kabem taksim değil. Benim Kabem evet Beytullahtır. O tarafa bakıyorum.  Benim yönüm oradır. Birilerinin Kabe'si kimilerinin kutsalı Taksim olabilir. Ama benim değil.

dscf1411_20150501215425.jpg

Bir zamanlar birileri, Çankaya bana yeter Kabe onların olsun diyordu. Biz bilmeyiz.  Belki Taksim bunlarındır. Ama Kabe bizimdir. Mescid-i Aksa bizimdir. Kudüs bizimdir. Kudüs Müslümanlarındır. Beytullah Müslümanlarındır. Bizim yönümüz oraya doğrudur." Dedi.

dscf1414.20150503144709.jpg

Editör: Haber Merkezi