Edemen,”Demirören'le görüşerek bu paranın kulübümüzün gelecekteki gelirlerinden mahsup edilmek üzere yabancı futbolcu dosyalarına ödenmesini isteyeceğiz.” dedi.

 
'STANKOVSİ DAHA ÖNEMLİ HALE GELDİ'
FİFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Diyarbakırspor, her an için 6 puan silme cezasının riskini taşırken, bu konuda çözüm üretmeyen yönetim umudunu TFF yönetimine bağladı.
 
Başkan Nurullah Edemen,sorununun çözümü için uğraşırken, maddi konularda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a giderek TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşeceğini belirten Edemen,”Bu konu için sadece bugün (dün) 12 defa görüşme yaptım.Gerek federasyonda buluna Diyarbakırlı yönetici arkadaşımız Edip Eren gerek genel sekreteri Ebru hanımla ciddi bir görüşme yapıyoruz.Sağ olsunlar, her konuda yardımcı oluyorlar.Bunun kimin zamanında olduğu önemli değil eski dönemden ve ye benden kaynaklanmış olabilir;ama sonuçta eski dönemdir.Hatta Amir Azmi'den daha önemlisi Goran Stankovski dosyasıdır. Maalesef bunu dün akşam federasyonla yaptığımız görüşmeden öğrendik.Kulübümüze herhangi bir belge gelmemiş.Yabancılarla ilgili bütün evrakları ,dosyaları istedik.TFF ,bizim bildiğimiz bilmediğimiz bize gelen gelmeyen dosyaları hazırladı.

Bize kargo ile gönderecekler.Amr Azmi ile bir pazarlık yapıyoruz.İstanbul'a giderek sayın Demirören'den destek isteyeceğiz. TFF yabancı oyuncu dosyalarımızla ilgili ödeme yapsın,daha sonra kulübün gelecek gelirlerinden mahsup etsin diyeceğiz.” dedi.
 
BİR JEST'TE DİSİAD'TAN
Bu arada Diyarbakırspor'un bir süre önce başlattığı SMS kampanyasında en büyük desteği Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği (DİSİAD) verdi. DİSİAD Başkanı Raif Türk ve Diyarbakırspor'un eski Asbaşkanlarından Hakan Buğdaycı'nın da yer aldığı yönetim kurulu üyeleri, Ali Gaffar Okkan Tesisleri'ne geldi.
 
Diyarbakırspor'un en kötü dönemini yaşadığını belirten DİSİAD Başkanı Türk, kulübe 25 bin TL. değerinde 4 bin 500 SMS yardımı yaptıklarını belirterek, "Dibe vurmuş bu kulübü sahiplenmek her Diyarbakırlı'nın görevidir. Geçmişten bugünlere biriken borçlardan, kulübün arındırılması için hepimizin bu takımı sahiplenmemiz ve bu yıl için en azından bulunduğu ligde tutmak için seferber olmamız gerekiyor. Biz de DİSİAD olarak mevcut yönetimin kulübü bulunduğu bataklıktan kurtarmak için başlattığı SMS kampanyasına destek olmaya karar verdik. Bu nedenle kulübe 4 bin 500 SMS destek verme kararı aldık" dedi.
 
MAÇ BİLETLERİ 2 TL
Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen de, bir süre önce başlattıkları SMS kampanyasına 4 Bin 500 SMS DİSİAD'ın sms desteği verdiğini hatırlatarak, DİSİAD yöneticilerine teşekkür etti. Edemen, "Bu kulübü 5 yıl içerisinde Diyarbakır ismi kadar büyük ve önemli bir kulüp haline getireceğiz. Bunu el birliğiyle başaracağız" dedi.
 
Edemen,Kocaelispor maçının bilet fiyatlarını da açıkladı. Edemen,”Biz bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirlemek istiyorduk. Ancak biletleri basan Ticetürk'ün bir maliyeti var.Bu nedenle maraton tribün 2 TL, kapalı tribün de 5 TL olacak. Bu maç bizim için çok önemlidir. Taraftarlarımızdan seferberlik ilan ederek tribünleri doldurmalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi