BİSTK Temsilcilerini kapıda karşılayan İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan, güler yüzlülüğü ve alçakgönüllülüğüyle yaptığı sıcak karşılaşmasıyla ziyarete bambaşka bir güzellik kattı.
Samimi ortamında  gerçekleştirilen ziyarette konuşan  BİSTK Başkanı ve İlim Yayma Cemiyeti Bismil Şube Başkanı M Şerif Aras yeni Emniyet Müdürülüğü hizmet binasının ilçeye hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi.
Aras “İlçemizi güven ve huzuru için görev yapan, gecesini gündüzüne katan tüm Emniyet personellerine ve Bismil halkına  yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum. Bu Binanın yapımında emeğe geçenlere teşekkürü  bir borç biliriz,” dedi.
 İlçemize böylesine geniş ve güzel bir hizmet binasına ihtiyaç olduğunu söyleyen Aras “Emniyet teşkilatı, ilçemizin huzur ve güven içinde vatandaşların yaşanmasında hizmet vermeleri önem arz etmektedir. İşte yeni yapılmış ve hizmete girmiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçemiz için önem arz etmektedir. İfadelerini kullandı.
Aras: Türk polis teşkilatının 174 yıl dönümü nedeniyle 10 Nisan Polis Günü tebrik ediyorum.
Ülkemiz ve Memleketimizin Güvenliği ve Huzur sağlamasında  fedakarlık gösteren polis teşkilatına başarılarını kutluyoruz. Dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ersin Erdoğan, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, STK’ların Bizler ve Toplum açısından önemli olduğu, Devlet ve Toplum ilişkilerinde bir köprü vazifesini gördüğünü ifade bulunan;
ilçe Emniyet Müdürü Ersin Erdoğan, Bismil ilçesinin gelişmesi ve kalkınmasında güvenliğin öncelikli olduğunu söyledi. 

Bismillin çok güzel bir yer olduğunu ve insanların sıcak ve iyi olduğunu dile getiren Erdoğan “Burada görev yaptığından dolayı  mutlu olduğu söyleyerek İlçedeki eski hizmet binasının yetersiz kaldığını, yeni yapılan hizmet binasının hizmete daha elverişli olduğu için vatandaşlarımıza daha güzel ve hızlı bir şekilde hizmet etme imkanı doğdu. İlçemizin insanlarına daha iyi ve kaliteli hizmet ve huzur güvenin sağlaması için elimizden geleni biz ve tüm Emniyet personelim olarak çalışıyoruz. 
Çünkü Bizler şunu iyi biliyoruz “İnsanı yücelt ki, Devlet yücelsin. düsturla hareket etmekteyiz.
Böylesine güzel bir İlçe Emniyet Hizmet Binasını İlçemize ve Bizlere sağlamasında emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum ”,dedi. 

İlçe Emniyet Müdürü ziyarette bulanan STK temsilcilerine ikramlarda bulunup daha sonra vedalaşarak ziyaret sona erdi.

Editör: Haber Merkezi