Basın bildirisini okuyan İlim Yayma Cemiyeti Bismil Şube Başkanı ve Bismil İslami Sivil Toplum Kuruluşları (BİSTK) Başkanı Mehmet Şerif Aras, Türkiye için milat olduğuna inandıkları 15 Temmuz'un darbenin ötesinde bir işgal girişimi olduğunu söyledi. 

15 Temmuz'un istiklal harbinden bu yana ülkenin karşılaştığı en büyük tehlike olduğunu belirten Aras, "15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY tarafından Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve TBMM'ye karşı hain darbe girişime kalkışan Amerikan ve İsrail uşakları olan vatan haini teröristler,  bu şanlı ve mücahit milletimizin, kahramanca dik duruşuyla yenilgiye uğramıştır” dedi. 

Dış güçlerin talimatıyla yapılmış bir darbe olduğunu söyleyen Aras, “Ülkemizin içinde yuvalanmış dış güçlerin talimatlarıyla harekete geçen gözü dönmüş canileri, kendi ülkesinin Cumhurbaşkanına ve halkına, halkın vergileriyle alınmış silah ve uçakları bu aziz millete acımasızca, hunharca kurşun sıkarak ve uçaklarla, bombalarla 250 Kahraman Kardeşlerimizi şehit ederek, 2196 Kahraman Kardeşlerimizi yaralanmış ve gazi etmiştir. "Mektebinde şahadet olan bir milletin, Kaderinde esaret yoktur." (Hz. Hüseyin) sözlerini hatırlatan Aras konuşmasına şöyle devam etti. 
“Bu milletin darbe girişimi karşısındaki imanlı ve ihlaslı duruşu Amerika ve İsrail, dâhili ve harici düşmanlar, ülkemiz Türkiye üzerindeki oyunlarını ve projelerini ebediyen bozmuştur. İslam’ın son kalesi ve İslam âleminin umudu olan Ülkemiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan Allah'ın yardımıyla muzaffer olmuştur.  


Erdoğan'ı devir, Türkiye'nin yükselişini durdur mantığıyla hareket eden hain FETÖ’cü teröristler,ABD, Haçlılar ve İsrail ajanları, yükselen ve gelişen güçlü Türkiye'yi durdurmazlar.  Ülkemizi darbeyle ele geçireceklerini sanan FETÖ’cü hainleri karşılarında aziz ve kahraman Türkiye milletini gördü. Tanklara ve kurşunlara karşı iman gücüyle karşılık verdiler.  Göğsündeki iman tankı durdurdu. Silahları teslim aldı. Bu sahne bize Bedir'deki Ömer'i, Ebubekir, Hamzaları, Alileri hatırlattı” şeklinde konuştu.

66-001.jpg

Aras, ”Katil ABD ve İsrail Yükselen Türkiye’yi Durduramazlar”
FETÖ ve ABD terör devleti İsrail asla Türkiye'ye diş geçiremeyeceklerini söyleyen Aras,”Bu topraklarda asla bir daha operasyon yapamayacaklar. Çünkü ülkemiz Türkiye Allah’ın koruması altındadır. biz öyle bir medeniyetin çocuklarıyız ki (İslam medeniyeti ve Osmanlı medeniyeti) yüzyıllarca bu topraklarda adaletle hüküm sürdük. Bu topraklar dedelerimizin akan şahadet kanları var tarihimiz ve medeniyetimizin izleri vardır, “ dedi.

FETÖ darbesi bertaraf eden Yüce Rabbime Şükürler Olsun
Sözlerini dua ile sonlandıran Aras, “15 Temmuz 2016 kanlı darbe teşebbüsü; milletimizin kalbine İmam, İslam ve Vatan sevgisine daha da artırarak, hain FETÖ darbesi bertaraf eden ve Aziz milletimizin Necip evlatlarına Zafer’i nasip eden Yüce Rabbime Hamd-u senalar olsun.
Türkiye’nin dört bir yanında darbeye karşı (Türk’ü, Kürd’ü, Laz’ı, Çerkez’ine Boşnak’ı) yeniden diriliş şuuruyla direnerek başta İstanbul ve Ankara’daki tüm Kahraman kardeşlerimize gösterdikleri fedakarlık ve imamlı duruş takdire şayandır. Müslümanlıkla yoğrulan Türkiye’yi kafirlerin ve hainlerin şerrinden korusun. İslam Dünyasının son kalesi, Dünya mazlumlarının umudu Mescid Aksa ve Kabe’nin koruyucusu Ülkemiz Türkiye ve Devlet Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Dahili ve harici düşmanlardan, ABD, Siyonist İsrail ve Haçlıların kurmuş oldukları oyun ve projelerinden, emellerinden  nasıl ki 15 Temmuzda bozarak fırsat vermediğin gibi bugünde, yarında da verme Allah’ım. 
İslam’ın Kalesi olan Ülkemiz ve Devlet Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yardım et Allah’ım. Ülkemizi ve Milletimizi İslam’a Bayraktar kıl. 
15 Temmuz’da Şehit olan Mücahit’leri ve Mücahide Kardeşlerimizin Şahadetleri Mübarek olsun. Gazi olan tüm Kardeşlerimize tedavi görmekte olan acil şifalar diliyorum. Herbirini tek tek teşekkür Ve tebrik ederim. 
15 Temmuz şehitler Köprüsünde  Şehit Düşen,Bismilli olup ve Bismil Lisesinde beraber öğrenim gördüğümüz Arkadaşım ve Kardeşimiz Şehit Mehmet KARAASLAN Şahadetini tebrik ederim. 
15 Temmuz Zafer Bayramımız mübarek olsun,” diye konuştu.

65-004.jpg

Editör: Haber Merkezi