Misafirlerini makam kapısında karşılayan GÜLSEVEN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, mevki ve makamların geçici olduğu söyledi. Önemli olan ilçemiz için güzel hizmetlere imza atmaktır vurgusunu yaptı.

Gülseven “Öncelikli hedefimiz ilçemizde eğitim kalitesini yükseltmektir”

Milli eğitim bünyesinde öğretmenlerimiz ,  öğrencilerimiz ve her kademedeki personelimizle  birlikte el elle verip başarıyı ve kaliteyi artırmak için gece gündüz demeden çalışacağını belirten Gülseven; Öncelikli hedefimiz ilçemizde eğitim kalitesini yükseltmektir. 
Çocuklarımızın Geleceğe iyi hazırlamaktır. Okullarımızdaki eksiklikler için titiz bir çalışmaya yaparak bir an önce 2019/2020 eğitim öğretim yılına hazırlanıp heyecanla hedeflerimize doğru yol alacağız. ”dedi.
Ben işim Eğitimdir. İlçemde eğitimin kalitesini artırmak öncelikli görevimdir. Bunu için elimi değil Gövdemi koymaya hazırım.

STK‘lar Eğitim Camiasının Önemli Ayaklarıdır”

STK‘ların önemi ne değinen Gülseven; “STK ‘lar Eğitim camiasının  önemli  ayaklarındadır. Toplumla  iç içe olmaları, Sahadaki çalışmaları ve bizlere verecekleri destekle daha güzel yarınlara beraber hazırlanacağız.
STK’ların  daima görüş alışverişinde bulunduklarını ve bunda sonra da bu görüşmeleri sistematik olarak artırıp  fikir alışverişlerini devam edeceklerini ısrarla belirti. STK’ların ziyareti beni fazlasıyla sevindirdi. BISTK bünyesinde bulunan tüm STK’ların bu destek ziyaretlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ”dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı ve BİSTK Platform Başkanı Mehmet Şerif Aras ziyaret ilgili şu ifadeleri kullandı;
Öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kardeşim Cafer Gülseven’i tebrik ediyor, kendisine tüm kalbimle başarılar dilerim. İlçemizin bir ferdi olması ve bir eğitim neferi olması bize daimi başarıyı getireceğine inanıyoruz ,”ifadelerini kullandı.

b5d62b45-ba9f-4d80-a7c7-685447d8f385.jpg

“Çocuklarımızın eğitiminde önemli rol model öğretmenlerindir”

Eğitimin önemi ne de değinen Aras;” Eğitim insanda doğuştan  başlayan ve ölünceye kadar süren bir süreçtir. Bu yüzden insanın şekillenmesinde ve hayat serüveninde önemli bir yer tutmaktadır.
Öğretmenler çocuklara örnek olduğunu ifade eden Aras; Çocuklarımızın eğitiminde önemli rol model öğretmenlerindir. 
“Öğret -men “ bu iki kelimenin birleşince ilmi , bilimi öğretecek ikinci sözcükteki gibi tüm kötülüklerden  ve engellerden öğrencileri “men” edecektir. Bu düsturla çalıştığı an kaliteli toplumun bireyleri yetişecektir.
Mevlana hazretlerine sorarlar: “Şems geldi size bir haller oldu.
Mevlana cevap verir: Evet bana kardeşimin derdini “HİS” etmeyi öğreti.”

"Bir çocuğun hayatına dokunmanın vebalini çok çok derinden hissetmedikçe, öğretmenlik mesleğini yapmanın önemi yok."
İşte eğitimciler Öğrencilerimizin dertleriyle dertlenmeleri gerekir. Onların taleplerini “HİS” ettiğimizde aşamayacak engel, çıkmayacak zirve kalmayacaktır,” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülseven’in sıcak ilgisinden ve gösterdiği nezaketen dolayı BİSTK olarak teşekkür ediyoruz, ifadelerini kullandı.

Bilmez “Eğitimi kaliteli olan bir toplumun,  geleceği de sağlam olur”

Ziyarettin önemine vurgu yapan HÜDA PAR Bismil ilçe Başkanı Ali Bilmez ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Cafer GÜLSEVEN’e hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Allah muvaffak etsin. Özellikle Bismilli olması bizi ayrıca sevindirmiştir. Bu makam hizmet içindir.
Eğitim her toplumda olduğu gibi bizim bölgemizde de önem arz etmektedir. Çocuklarımızı geleceği için kaliteli bir eğitim yanında başarıda olmalıdır.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Kardeşimizin de okullardaki Eğitim güzel ve verimli olması için yoğun bir çabasının olduğunu görüyoruz.
Başarılı olması için bizim de kendisine her türlü desteği ve fedakarlığı vereceğimizden emin olmasını isterim.
Allah cc ilk emri “oku” bu nedenle eğitimi kaliteli olan bir toplumun,  geleceği de sağlam olur.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven Kardeşimi bize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum,dedi.

Editör: Haber Merkezi