BİSTK üyeleri Bismil Devlet Hastanesine Başhekim olarak yeni görevine başlayan Başhekim Uzm.Dr. Abdurrahim Savcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bismil Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen ziyarette, BİSTK üyelerini, Başhekim Abdurrahim Savcı ve diğer hastane çalışanları karşıladı.

Bismil Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Savcı; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hizmet memnuniyeti noktasından sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.
Hastane ile ilgili şu ifadelerine de yer veren Başhekim Abdurrahim Savcı “Öncelikle Bismilli olduğum ve doğduğum ilçede böyle bir göreve geldiğim için Allah’a hamd eder. Allah’ın izniyle layıkıyla görevimi ifa etmek için hassasiyet göstereceğinim,” dedi,
Bismil halkına layık olduğu sağlık hizmetini vermek öncelikli hedefim olduğunu belirten Dr Savcı,” Öncelikli hedefim Bismil halkını başka bir sağlık kuruluşuna muhtaç etmeden bu hastanede sağlık hizmeti vermek istiyorum. Bunun için gereken her görevi üstlenmeyi ve bu uğurda her adimi atmaya hazırım”, dedi.

Başhekim Dr. Savcı “ Eksikliklerimizi tespit ettik”

Hastaneye gelen vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti sunmak icin hastane eksiklikleri titiz bir çalışmayla tespit ettiğini belirten Dr. SAVCI” Bunlar içerisinde öncelikli olanları personel eksikliğiydi. Cihaz ve malzemenin temini için gerekli çalışmalar ve görüşmelere başladık,” dedi.
Azmi’miz ve gayretimiz en kaliteli hizmeti hastalarımıza sunmak ve onların güvenini kazanmak olduğunu belirten Başhekim SAVCI” İnşallah  doktor arkadaşlarımız, personelimizle el elle vererek büyük başarılara imza atacağız, başaracağız. Hastanemiz hak ettiği değeri ve kaliteyi yakalayacaktır. İnsan sağlığı değerli ve kutsaldır. Biz hekimler bu bilinçle çalışacağız. Bismil halkının gönüllerini kazanarak gönül hastaneciliğin temellerini atacağız. ”dedi.

Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteğini bizden esirgemeyen BİSTK STK’lara güzel ziyaretlerinde dolayı teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum, dedi.

Aras “ Toplumun huzuru, sağlıktan geçmektedir”

İlim Yayma Cemiyeti Bismil Şube Başkanı ve BİSTK Platform Başkanı Mehmet Şerif Aras ise ziyaretle ilgili olarak Bismil Devlet Hastanesine yeni görevine başlayan Başhekim Abdurrahim Savcı’nın duyduğu memnuniyeti dile getirirken toplum huzuru ve yaşamındaki kalite sağlıktan geçmektedir. Bu gibi makamlar toplumumuza hizmet makamlarıdır. İnsan odaklı hizmetler daima takdir edilmiştir. İslam ve Kuranda belirtildiği gibi “ Sizin en hayırlınız İnsanlara en güzel hizmet edendir.” Bir baska  Ayet ise“Allah sizlere emaneti ehline vermeyi ve adaletle hükmetmeyi emreder.” Biz STK’lar olarak başhekimimizin içimizden biri olmasını önemsiyor ve hastanemiz için  şans kabul etmekteyiz. Sayın Dr. Savcı’yı yakından tanıdık ve çok seviyoruz. Kardeşimizin inançlı, ehil ve liyakatın yanında adaletli davrandığı biliyoruz. Bu çizgide aldığı misyon ve görevle daha da titiz davranacağında kanaatimiz ve inancımız tamdır. Hastanenin sorun, sıkıntılarına fazlasıyla vakıftır. STK ‘lar olarak Başhekim Abdurrahim Savcı’ya her türlü destek vermeye hazırız, ifadelerini kullandı.

0558e3a4-d908-447a-8f50-541cb2df90e7.jpg

Bilmez” Başhekim Savcı Bismil için isabetli bir karardır” 

HÜDAPAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ise “Başhekim olarak yeni görevine başlayan kardeşimiz Abdurrahim Bey’i Canı gönülde tebrik ediyorum. Allah hayırlı kılsın. Bismil halkı sağlık alanında en güzel ve kaliteli hizmete layık olduğunu bunun için de sizin gibi Allah korkusu taşıyan idarecileri olması önem arz etmektedir. Başhekim Abdurrahim SAVCI Bismil Devlet Hastanesi için isabetli bir tercih olduğu söylemek istiyorum. Bize düşen hizmet konusunda başhekim Abdurrahim beyin desteklerimizi esirgemeyeceğimizdir. Her Platform da Kardeşimiz Başhekim Abdurrahim Bey’in arkasında desteklerimi olduğunun bilinmesini isterim.Allah Yardımcısı olsun. Ziyaretimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı Başhekim Abdurrahim Bey’e teşekkür ediyorum”, dedi.

9b922389-ccf0-45a4-bc60-0672487ec8e4.jpg

Editör: Haber Merkezi