Okul sporları kapsamında, birçok sporcunun katılımıyla Diyarbakır Seyrantepe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Okullar Arası Yıldızlar Bilek Güreşi müsabakalarında İlçemiz Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir başarı elde etmiştir.

Dereceye giren öğrencileri

Ahmet ÖZER- 75 kiloda İl Birincisi

Yunus ÇELEBİ – 65 kiloda İl Birincisi

Şevin ÇAVDAR- 65 kiloda İl Birincisi

Fatih AYDIN- 70 kiloda İl Birincisi

  Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi. 

  İl birinciliği müsabakalarında sağ ve sol kolda kendi sıkletlerinde dereceye giren sporcularımız 20-24 Mart 2019 Tarihinde Yalova’da düzenlenecek Okullar arası Bilek Güreşi Türkiye Birinciliği müsabakalarında Diyarbakır’ı temsil edecekler. 

  Müsabakalara hazırlayan Fatih Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulkadir Oruç: “Öğrencilerimiz güzel performans sergilediler. Bunda öğrencilerin vakit sınırlaması olmadan okulun özel yerlerinde fedakarca çalışmalarının da etkisi var. Bizlere bu konularda yardımcı olan Okul Müdürümüz Nevzat KOLUMAN´a teşekkür ediyorum. Bize başarılarıyla mutluluk sağlayan öğrencilerimize de çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Öğrencilerin başarı sevincini paylaşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ise, derece alan sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

Editör: Haber Merkezi