İstanbul'da ikamet eden aynı zamanda Of mahalle muhtarı Hasan Karaaslan yeğeni olan İş Adamı Murat ve İbrahim Parlak kardeşler Bismil’de ihtiyaç sahibi 500 öğrenci için kışlık mont, bot ve eldiven dağıtımı için yetkililere teslim etti.  

Hayırsever iş adamının gönderdiği yardımları maddi durumu düşük olan öğrencilere dağıtan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ve Of Mahalle muhtarı Hasan Karaaslan, diğer Bismilli iş adamlarının da ilçelerindeki yoksul insanlara sahip çıkmasını istedi.

Yardımlarından dolayı hemşerimiz olan İş adamı İbrahim Parlak’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak," Değerli iş adamı hemşerimizin öğrencilerimize dağıttığı kışlık botlar ve montlar mevsimine uygun çok güzel bir hediye oldu. Ben dışardan biri olarak İbrahim beyin eğitime ve diğer hayır işlerine verdiği katkıları duyuyordum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok teşekkür ediyorum. Allah bol kazanç versin. Zaten kendisi kazandıkça bunu köylüsüne, kentlisine yansıtıyor. Bunu eğitime yansıtması da bizim için ayrı bir öneme haiz. Ben bu bakımdan da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. " dedi.

Yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Of Mahalle Muhtarı Hasan Karaaslan ise, "İstanbul'da bulunan Bismilli iş adamı İbrahim Parlak bize göndermiş olduğu 500 adet mont ve 500 adet botu İlçe Milli Eğitim müdürlüğü himayesinde ilçemizde maddi durumu yetersiz olan öğrencilere dağıttık. Tüm Bismilli iş adamlarından Bismil’e sahip çıkmalarını bekliyoruz. Muhtar olarak bu Bismil halkına hizmet etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Konu ile ilgili açıklama yapan iş adamı İbrahim Parlak ise “Herkes gücü oranında ihtiyaç sahiplerine el uzatmalı destek olmalıdır. Birlik beraberlik bunu gerektirir. Mükemmel gülüşü mutluluğu her şeye değer olan yarınlarımıza yardımlarımızı devam edeceğiz. İşadamı Murat Parlak ise yardımlaşmanın önemi de bahsederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

bismilli-is-adami-parlak’tan-500-ogrenciye-mont-ve-bot-yardimi-(1).jpegbismilli-is-adami-parlak’tan-500-ogrenciye-mont-ve-bot-yardimi-(3).jpegbismilli-is-adami-parlak’tan-500-ogrenciye-mont-ve-bot-yardimi-(9).jpegbismilli-is-adami-parlak’tan-500-ogrenciye-mont-ve-bot-yardimi-(11).jpeg

Editör: Haber Merkezi