Uzun yıllardan beri Sağlık Bakanlığında çeşitli kademelerde görev yapan başarılı bürokratlardan Dr. Aziz Alper Biten’in Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması sağlık camiasında ve Bismil'de sevinçle karşılandı.

İnsanı merkeze alan ve insan için sağlık anlayışla yıllarca başarılı işlere imza atan Bismilli Dr. Aziz Alper Biten, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı göreviyle millete hizmet anlayışıyla daha iyi işler yapmaya devam edeceğini söyledi.

Dr. Aziz Alper Biten, Sağlık Bakanlığında Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kura İşleri Daire Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı ile Bakan Yardımcılığı danışmanlığı ve Bakan Danışmanlığı yardımcılığı komisyonlarında da çeşitli görevlerde başarılı çalışmalara imza atmıştı.

Bismil Haber gazetesi olarak Bismilli Dr. Aziz Alper Biten’e yeni görevinden başarılar diliyoruz.

7 HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİNDE MİLLETVEKİLİ ADAYIYDI.

7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti’den Diyarbakır’da milletvekili aday adayı ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde ise 10. Sıra milletvekili adayı olan Dr. Aziz Alper Biten’in Genel Müdür yardımcısı olması seçim bölgesinde de memnuniyet uyandırdı.

DR. AZİZ ALPER BİTEN KİMDİR?

1982 yılında Diyarbakır Bismil İlçesinde doğan Dr. Aziz Alper Biten Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında yüksek lisans yapan Dr. Aziz Alper Biten, Sağlık Bakanlığının personel istihdamı, planlaması ve atamalarına ilişkin yenilikçi projelere imza attı ve Dünya Sağlık Örgütüyle proje çalışmalarında bulundu.

Tecrübeli bir bürokrat olan Dr. Aziz Alper Biten, bugüne kadar sorumlu hekimlik, sağlık grup başkanlığı, T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünde Koordinatörlük, Bakan Yardımcılığı Danışmanlığı, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı, Bakan Danışmanlığı, Ankara 2. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanlığı gibi idari görevlerde hizmet odaklı çalıştı.

"Türkiye Kronik Hava Yolu Hastalıkları Önleme ve Kontrol Programı" basılı yayınına katkıda bulunan Dr. Biten, "Sağlıkta İnsan Kaynakları 2023 Vizyonu" basılı yayınında denetleyici olarak görev aldı.

 İleri seviye İngilizce, orta seviye Arapça bilmektedir.

 

Editör: Haber Merkezi