Parelimpik oyunlarda 400 metre serbest yüzme dalında Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan memur Serhat KAÇMAZ Türkiye 3.sü oldu

 

Bu sene Antalya’da düzenlenen Parelimpik yüzme turnuvasında 400 metre serbest yüzme dalında Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Memur olarak görev yapan yarışmacı Serhat KAÇMAZ Türkiye 3.sü oldu. KAÇMAZ yaptığı açıklamada bu madalyayı Bismil halkı için aldığını belirterek imkânların kıt olduğunu olimpik havuzun bile olmadığı bir ilçeden Türkiye 3.lüğü almanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Serhat KAÇMAZ hiç bir engelin ve zorluğun spor yapmaya engel olmayacağını söylerken bir şey yaparken önce inanmak gerekir inanmak başarının yarısıdır hedefinin ilerdeki turnuvalarda Türkiye birinciliği ve ülkeyi Avrupa´da temsil etmek istediğini ve inanarak bunu da başaracağını inandığı sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Av. Aydın AK’ta öğrencilerimizin akademik sportif başarılarının yanında İlçe Milli Eğitim personelimiz Serhat Kaçmaz’ın Serhat KAÇMAZ böyle büyük bir başarı alması bizleri çok mutlu etmiştir. Bu başarı tüm gençlerimize örnek teşkil edecektir. Gençlerimiz kendilerine inandıklarında, kendindeki potansiyelin farkına vardığında başaramayacağı hiçbir engel yoktur diyerek Serhat Kaçmaz’ı tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi