Bismilspor yönetimi,”Bizden küçük ilçelerin bile çim sahası var. İlçemize yıllar önce söz verilmesine rağmen neden yerine getirilmiyor? “ diye sordu.

 MAZİYE DÖNME ÇABASI

Bismilbelediyespor; profesyonel liglerde mücadele eden 3.takımı olup ilçeler içerisinde de profesyonel liglerde yer almış kentin ilk takımı unvanına sahiptir.

"BİZE NEDEN YAPILMIYOR?"

Futbol kültürünün çok eski olduğu ilçede spor tesisleri konusunda yaşanan sıkıntı sporsever halkı ve kulüp yönetimini isyan ettirdi.

Bismilliler,”Bismilspor 3.Lig"de oynayan ilçe takımı olup bir zamanlar fırtına gibi esmiş ve Sporun çok sevildiği ve spor kültürünün çok köklü olduğu bir ilçe olmamıza rağmen bir çim sahamız yok. Amatör takımı bile olmayan ilçelere çim saha yapılırken bize neden yapılmıyor?” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

"CEZALANDIRMA MI VAR?"

 Vatandaş, Bismil sporun sahanın zemini hem toprak hem de kötü. Bugün çim saha yapılan ilçelerden çok önce bize söz verilmişti. Defalarca uğraş vermemize rağmen kimse kılını kıpırdatmıyor. Sporun bu kadar çok sevildiği ve spor birikiminin de çok eski olduğu ilçemize yazık ediliyor.” dedi.

Editör: Haber Merkezi