İlçemiz için önem arz eden elektrik kesintileri daha kış gelmeden önce başladı. İlçede yaprak sallansa elektrik kesintisi başlıyor. Biz sorun devam ettikçe yazmaya devam edeceğiz. Hangi çağda yaşıyoruz. Yeter artık yetkililer sesimize kulak versin artık.

           İlçemizdeki sürekli elektrik kesintileriyle ilgili gerek ben ve gerekse diğer basın mensubu arkadaşlarım Defalarca bu konuyu haber ve köşe yazılarımızla bu sorunun neden giderilmediğini yazdık.
           Elektrik kesintileri her nedense sadece ilçe merkezinde ağırlıklı olarak olmaktadır. Bulunduğumuz salonu elektriklerin kesmesiyle terk etmek zorunda kaldıktan sonra Savur istikametine doğru gitmekte iken Tepe beldesinde itibaren tüm köylerin ışıklarının yandığını gördüm. Eh buna da şükür dedim. Hiç olmasa köylerimiz karanlıkta değil. Bu konuyu sadece köşe ve haberlerimizde değil siyasilerimizle bulunduğumuz önemli toplantılarda da defalarca dile getirmemize rağmen her nedense ilçemiz için son derece önem arz eden bu sorun giderilmedi. Günümüzde yaşamımız için son derece önem arz eden ilçemizdeki elektrik kesintilerine sebebiyet veren şebekenin değiştirilmesi veya onarılması konusunda hiçbir ilerleme kaydedilmediği, gün geçtikçe bu sorunun daha da artığı görülmektedir. İlçemizin sanayisinden tutun içme suyu tesislerinin dahi elektrikle çalıştığı günümüzde maalesef bu sıkıntının giderilmesi konusunda duyarlı davranılmadığı kanaatini taşımaktayım. Siyasilerimiz bu konuda duyarlı davranıp halkımız ve esnafımız için önem taşıyan elektrik kesintilerinin önlenmesi konusunda gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatmaları en büyük arzumuzdur. Umarız bu konu en kısa sürede çözüme kavuşur.