Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık lojmanların yerine yapılacak olan kent meydanı ile ilçeye ferah bir görünüm kazandırılacağını belirten Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel yaptığı açıklamada, İlçedeki trafiği azaltmak ve ilçe merkezin de büyük bir meydan açmak için Belediyemiz tarafından yaklaşık 12 milyon TL ile yapılmış olan hizmet binası tamamlanmış olup Milli Emlak genel müdürlüğü tarafından trampa işlemleri de bitti.  Önümüzdeki günlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık lojmanı taşınarak yıkım işlemine başlanacaktır. Emniyet binası ve Kaymakamlık lojmanları kalkacak yerine yer altı otoparkı ve kent meydanı belki millet bahçesi olacak şekilde hizmete açmayı hedefliyoruz. Ek olarak ta Hakim – Savcılık lojmanları ve Emniyet lojmanları olmak üzere 20 şer daire olarak 2 blok daha yapıldı.” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşınması ile beraber ilçeye daha konforlu bir asayiş sağlayacağını belirten Başkan Yüksel” Emniyet müdürlüğü yeni hizmet binasına taşınması ile beraber emniyet mensuplarımız daha rahat ve konforlu bir ortamda ilçemize asayiş ve diğer hizmetlerini gerçekleştirmeye başlayacak. İlçemize ve Emniyet teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Devlet yatırımları yönünden de altın bir dönem başladı”

Başkan Yüksel, Kayyum döneminde Bismil’de birçok kamu yatırımının da hizmete girdiğini vurgulayarak, ilçenin sadece belediye yatırımları değil, devlet yatırımları yönünden de altın bir dönemi yaşadığını vurgulayarak, “İlçemiz kayyum döneminde sürekli gelişen, büyüyen ve değişen bir trend yakaladı. Yeni yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesiyle beraber ilçemiz hak ettiği, özlem duyduğu noktalara inşallah gelmeye başladı.” ifadelerini kullandı.

21-001.jpeg

Editör: Haber Merkezi