1-8 sınıf öğrencilerin faydalanacağı kitapların, Bismil ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce teslim alınacağını hatırlatan Aydın ” Öncelikle Bismil ilçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak'ın eğitim verdikleri destekten nedeniyle çok teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalarını yakından takip ettiğim değerli bir eğitimci, Bu yüzden kitapları bu kez Bismil’deki öğrencilerimiz için toparladık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza her türlü eğitim desteğini sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı’mıza Yedi Kardeş Anadolu Platformu olarak biz de karınca kararınca destek olmaya devam edeceğiz. ‘Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez diyor’ Mevlana hazretleri. O yüzden öğrencilere yapılan yatırım, ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. ‘Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için’ ilkesiyle hazırlıkları haftalarca süren bu çalışmamızın vatana, millete hayırlar getirmesini diliyorum. ” dedi.

Yedi Kardeş Anadolu Platformu Genel Başkanı Reyhan Aydın, genel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili aday adayı olarak seçim bölgesi Diyarbakır’ı defalarca ziyaret ettiğini, bölge halkının dertleriyle dertlendiğini Reyhan Aydın ” Diyarbakır’ın benim hayatımdaki yeri çok farklı. Medeniyetler diyarı, kadim şehir Diyarbakır’ın sıcak halkına hizmet edeceğime söz verdim. Belki siyaseten değil ama, sosyal sorumluluk projeleriyle sözümü tutmak için çalışıyorum. Diyarbakır’a bu şekilde hizmet etmeyi nasip ettiği için Allah’a şükrediyorum. Bana göre halka hizmet Hakk’a hizmettir. Ne olursa olsun, terörün karanlık yüzüne inat, kitap kampanyalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Biz bu yola baş koyduk, asla da geri adım atmayacağız. Terörün karşısında Diyarbakır Kalesi gibi sağlam ve dik duracağız. Asırlardır ümmete kucak açan Ulu Camii gibi de öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı kucaklayacağız . ” açıklamasında bulundu.

reyhan-aydin-kitap.jpg

” YENİ ÖMER HALİSDEMİR’LER YETİŞİN DİYE…”

Yedi Kardeş Anadolu Platformu Genel Başkanı Reyhan Aydın, 15 Temmuz darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak adına Demokrasi nöbetlerinde 29 gece sabahlayan milyonlarca vatandaştan biri olarak duyduğunu gururu şu cümlelerle ifade etti;

” 15 Temmuz Türkiye’nin, vatanı, özgürlüğü ve geleceği söz konusu olduğunda nasıl tek yürek, tek ses, tek nefes olabildiğinin net bir ispatıdır. On milyonlarca vatandaşımız tüm vatan haini şer odaklarına karşı, 15 Temmuz gecesi sokaklarda nasıl şehadete koştuğunu gördük. Bu insanlar, sahip oldukları maddi varlıklar uğruna değil, inançlarına, imanlarına, şahsiyetlerine, özgürlüklerine, kendilerinin ve sonraki nesillerin geleceğine sahip çıkmak için sokaklara döküldüler. Terör örgütleri karşısında en büyük gücümüz işte bu birliğimiz, beraberliğimiz, ve dayanışmamızdır. Bu yüzden, şehitlerimiz ve gazilerimiz adına okullarda 15 Temmuz kahramanlık destanını çocuklarımıza, öğrencilerimize anlatmak zorundayız. Yeni yetişecek Ömer Halisdemirler için Yedi Kardeş Anadolu Platformu olarak, bu tür çalışmalara her türlü desteği vermeği kendimize görev biliriz. Bu vesileyle vatan uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Onlara sonsuz minnettarız ” dedi.

 EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ”

Yedi Kardeş Anadolu Platformu Genel Başkanı Reyhan Aydın, ” Elimden gelseydi, her karış toprağa buğday eker gibi kitap ekerdim ” diyen ünlü bir düşünürün sözünden hareketle, kitap kampanyasına emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi