Dünya Kickboks Organizasyonları Birliği ve Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından 04-07 Nisan 2019 tarihleri arasında Uluslararası 4. Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası Antalya’da düzenlendi.
    29 ülkeden 2 bin 500 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada büyükler kategorisi 79 kilo sikletinde Tepe Dicle Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Selçuk ÖNER Avrupa Kupası 3. sü oldu.
cb93b656-7f0d-48fa-812d-98f71f98b511.jpg   

 Kick Boks gibi katılımı oldukça yoğun olan bir spor dalında üçüncülük madalyası kazanılmasının önemli olduğunu belirten Tepe Dicle Ortaokulu Müdürü Hüseyin ÇIN ve Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Selçuk ÖNER, Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak’ı makamında ziyaret ederek Türkiye Şampiyonası ile ilgili bilgiler verdi.
     

a63848ed-6146-4ffe-a0d4-034c4350f6e9.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, “Gurur verici bir tabloyla yine karşı karşıyayız. Öğretmenimizin Kick Boks branşında büyük bir başarıyla ilçemizi temsil etmesi takdiri şayandır. Katılmış olduğu Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük derecesi elde etmesi bizleri çok gururlandırdı. Diğer branşlarda başarılı olduğumuz gibi Kick Boks branşında ne kadar başarılı olduğumuzu bir kez daha ispat ettik. Biz her zaman söylüyoruz. Başarının her zaman arkasındayız. Hangi branşta olursa olsun, hangi kategoride olursa olsun başarılı sporcularımızın her zaman arkasında olacağız. Ben şahsım adına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına öğretmenimiz Uğur Selçuk ÖNER’i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ile hatıra fotoğrafı çektirilerek ziyaret sona erdi.


 

Editör: Haber Merkezi