Yardım kampanyası için açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, yardım kampanya için seferber olan okullara teşekkür ederek “Bu kampanyayla halkımızda Ensar olma şuuru yeniden canlanmıştır.” dedi.
Bismil  Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde Suriyeli Türkmenler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında 1 tır Bismil’den Suriye’ye gitmek üzere yola çıktı. Cerablus şehrinde yaşayan öğrenciler için eğitim malzemesi, giyim malzemesi ve birçok ihtiyacı karşılayacak malzemelerden oluşan yardım tırını uğurlamak için Bismil Yavuz Selim Ortaokulunda bir tören düzenlendi. Törende konuşan İlçe Milli Eğiti Müdürü Aydın Ak , kampanya için seferber olan okullara teşekkür ederek ““Bizler kültür olarak yardımlaşmayı, paylaşmayı bilen, nerede bir mazlum varsa yanında olabilecek vicdanla yetiştirildik. 
Bu nedenle yardım kampanyasının yürütülmesinde emeği geçen öğretmen, öğrencilere  ve yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bu sıkıntıların bir an önce bitmesini, barışın ve huzurun hakim olmasını Yüce Rabbimizden diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Editör: Haber Merkezi