Fitness Hocası Fatih Akyıldız eşliğinde yeni nesil alet sistemine sahip olan Fitness Salonunda kilo verme, esneklik kazanma ve vücut şekillendirme (hipertrofi) gibi antrenman programları uygulanıyor.

Sağlıklı yaşam, form tutma, vücut geliştirme, spor eksikliğini giderme amacıyla hizmet veren Zerostress Fitness salonunda; sağlıklı vücut geliştirme spor aletleri, klima, duş, sıcak su, gibi donanımlar ile sporcular için gayet konforlu bir çalışma ortamı sunuluyor.

“İdeal Vücut İsteyenleri Davet Ediyoruz”
Zerostress Fitness Salonu hocası Akyıldız, "İş stresinden kurtulmak, sağlıklı kalmak ve ideal vücut tipine ulaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı salonumuza davet ediyoruz” dedi.
Fitness salonu Bismil için son derece gerekli olduğunu ifade eden Akyıldız “Evde zaman zaman hareketsiz kalıyoruz. Bu açığı burada spor yaparak kapatıyoruz. Böylece vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam ve formda kalma imkânı sunuyoruz,” dedi.  
3 yıldır Zerostress fitness spor salonunda spor yaptığını ifade eden kursiyerlerden Fırat Çalın ise “Vücut geliştirme ve sağlıklı yaşam adına Fitness Salonu'nun çok faydasını gördüm. Hem stres atıyor, hem de sağlık adına değerli bir vakit geçiriyoruz. Bizimle canla başla vakit geçiren ve tüm tecrübesini bize aktaran Fatih Akyıldız hocama da teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

32-010.jpg

Editör: Haber Merkezi