BİSTK (Bismil İslami Sivil Toplum Kuruluşları) temsilcileri Diyarbakır Ak Parti Milletvekili Galip Ensarıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bismil’de İslami faaliyet yürüten İslami sivil toplum kuruluşları Diyarbakır Ak Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu’nu ziyaret ederek, Bölenin durumu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Bölgenin genel durumu ve Bölgedeki Ak Parti durumunun konuşulduğu ziyarette her iki tarafta memnun kaldı. Ziyarette bu tür ziyaretlerin ve istişarelerin daha sık tekrarlanmasında fayda olduğunu söyleyen BİSTK Genel Sekreteri Şerif Aras; Diyarbakır'ın siyasetinde önemli bir yeri olan Sayın Ensarioğlu'nun bizleri her zaman olduğu gibi yine sıcak, kibar karşılayıp kabul etmesinden ve yüksek alakasından duyduğumuz memnuniyetten kendilerine BİSTK Koordinatörlüğü adına şükran’larımızı sünüyorum,”dedi.

 

Sivil Toplum Kuruluşları İle İşbirliğini Önemsiyoruz

 

Ziyarete duyduğu memnuniyetini dile getiren Ensarioğlu; “ Ben sivil toplum kuruluşlarını önemsiyorum. Çünkü siyaseti en pratik yoldan tabana yayma işi sivil toplum kuruluşları ile olacaktır,. dedi. Vekili Ensarioğlu; Örgütlü toplum bizim için çok önemlidir. Bu anlamda kentimizde bulunan sivil toplum kuruluşları ile işbirliğini önemsiyoruz. ' dedi.

Editör: Haber Merkezi